Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Έκανε το κούρεμα που θα ζήλευε κάθε κομψή Παριζιάνα

Στο Παρίσι βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Χριστίνα Μπόμπα, με τα πιο τέλεια μαλλιά.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή της από τη Μύκονο, όπου παραθέριζε ολόκληρο το καλοκαίρι, η Χριστίνα Μπόμπα χρειάστηκε να ταξιδέψει στο Παρίσι για επαγγελματικούς λόγους. Η νεαρή μανούλα άφησε για λίγο πίσω της τη φροντίδα των διδύμων και επισκέφτηκε την Πόλη του Φωτός, μεταφέροντάς μας μαγικές εικόνες από το συννεφιασμένο σκηνικό του Παρισιού.

Με αφορμή αυτό το ταξίδι λοιπόν, αποφάσισε να φρεσκάρει τα μαλλιά της, κόβοντας τις άκρες, καθώς και να αλλάξει λίγο την κουπ της, ώστε να νιώσει πιο ανανεωμένη μετά τις διακοπές. Αυτή άλλωστε είναι και η ιδανική περίοδος για να κάνεις την όποια αλλαγή αλλά και θεραπεία αναδόμησης στα ταλαιπωρημένα από τον ήλιο και το αλάτι της θάλασσας μαλλιά σου.

Ο αγαπημένος της hairstylist, τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα - και ήταν και εκείνος που βρισκόταν πίσω από το νεραϊδένιο της χτένισμα στην πρόσφατη βάφτιση των παιδιών της - επιμελήθηκε τα μαλλιά της μην αφαιρώντας μήκος μεν, αλλά δίνοντας την αίσθηση ότι έκανε μια πολύ μεγάλη αλλαγή στο κούρεμα.

Μαρία Ναυπλιώτου | Έκοψε τα μαλλιά της στην κουπ που θα σε κάνει να δείχνεις τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερη

Πώς το κατάφερε αυτό; Με ένα διακριτικό φιλάρισμα στις άκρες, με το οποίο μπόρεσε να καθαρίσει τυχόν ψαλίδα, αλλά χωρίς να κοντύνουν τα μαλλιά. Ταυτόχρονα, τα έκοψε έτσι ώστε να σχηματίζουν ένα V στις άκρες, ένα κούρεμα που ήταν πολύ δημοφιλές στα 00s και φαίνεται ότι επιστρέφει δριμύτερο. Επιπλέον, τα ίσιωσε για να της χαρίσει ένα sleek, λείο αποτέλεσμα, ένα κλασικό hairstyle που υιοθετούν και οι Γαλλίδες. Δεν γινόταν να πάει στο Παρίσι άλλωστε χωρίς την ανάλογη, άψογα ταιριαστή, κουπ.

Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει το Barbiecore trend | Φόρεσε τη ροζ σκιά που κολακεύει όλα τα χρώματα ματιών

Δες τα νέα της μαλλιά, που θα ζήλευε κάθε Παριζιάνα:

Χριστίνα Μπόμπα | Έκανε το κούρεμα που θα ζήλευε κάθε κομψή Παριζιάνα
μπόμπα
μπόμπα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ