Follow us

Η Βάσω Λασκαράκη φόρεσε το μολύβι ματιών που κολακεύει όσο κανένα άλλο τα καστανά μάτια

*adds to makeup bag*

Βάσω Λασκαράκη Instagram

Λάτρης του no makeup makeup look, η Βάσω Λασκαράκη έχει τα απολύτως απαραίτητα στο νεσεσέρ της: ένα μολύβι φρυδιών, μία mascara, ένα ρουζ και ένα nude κραγιόν. Τον τελευταίο καιρό ωστόσο, όπως μαρτυρούν οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες της στο Instagram, η ηθοποιός έχει αρχίσει να πειραματίζεται λίγο παραπάνω με το μακιγιάζ της, προσθέτοντας ένα ακόμα προϊόν-κλειδί στη ρουτίνα της.

Τα μολύβια ματιών που φωτίζουν υπέροχα τα καστανά μάτια

Πιστή στις αρχές του φυσικού μακιγιάζ, η Βάσω Λασκαράκη τονίζει πλέον λίγο παραπάνω το βλέμμα της, περιγράφοντας τα μάτια της με ένα μολύβι στην πιο κολακευτική απόχρωση για τα καστανά μάτια.

Ο λόγος για το καφέ μολύβι ματιών, το οποίο φέτος φαίνεται πως θα "κλέψει" τα πρωτεία στις προτιμήσεις των γυναικών από το κλασικό μαύρο. Ο βασικός λόγος; Είναι πολύ πιο "γλυκό" από το κλασικό μαύρο και δεν "αγριεύει" τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Είναι ιδανικό, επίσης, για κάθε μέρα και κυρίως για πρωινές εμφανίσεις, αφού δεν δημιουργεί τόσο έντονες αντιθέσεις, ενώ αναδεικνύει όλα τα χρώματα ματιών - κυρίως τα καστανά και τα πράσινα.

Αυτό είναι το χρώμα σκιάς που φωτίζει όσο κανένα άλλο τα καστανά μάτια

Η Βάσω Λασκαράκη ολοκλήρωσε το eye look της με μία φωτεινή μπεζ σκιά στο κινητό βλέφαρο, που φώτισε το βλέμμα της και αρκετές στρώσεις μαύρης mascara. Φυσικά δεν παρέλειψε να γεμίσει τα κενά στα φρύδια της με ένα μολύβι, έτσι ώστε να δείχνουν πιο πλούσια. Οι τελικές πινελιές στο μακιγιάζ της δόθηκαν με ένα bronze ρουζ στα ζυγωματικά και ένα pink nude κραγιόν με satin φινίρισμα στα χείλη.

Δες το μακιγιάζ της Βάσως Λασκαράκη:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ