Follow us

Αυτό είναι το φετινό ροζ βραχιόλι κατά του Καρκίνου του Μαστού

Η Estée Lauder Companies και η Ελένη Μενεγάκη στηρίζουν για μία ακόμα τον αγώνα κατά του Καρκίνου του Μαστού με το pink ribbon bracelet.

MissBloom TEAM
Estee Lauder

Φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από τότε που η Evelyn H. Lauder ξεκίνησε την εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού της The Estée Lauder Companies και συν-δημιούργησε το 1992 την εμβληματική Ροζ Κορδέλα. Για μία ακόμα χρονιά η Estée Lauder Companies μας καλούν να γίνουμε μέρος ενός παγκόσμιου κινήματος με στόχο να βοηθήσει στη δημιουργία ενός κόσμου χωρίς καρκίνο του μαστού, τονίζοντας τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης.

Μέχρι σήμερα η εταιρία έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 108 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, τα οποία συμβάλουν θετικά στη προσπάθεια που γίνεται σε κάθε χώρα και κάθε κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται. Η Εκστρατεία για τον Καρκίνο του Μαστού αναγνωρίζεται ως το μεγαλύτερο πρόγραμμα κοινωνικού αντικτύπου του ομίλου Estée Lauder Companies και υποστηρίζει πάνω από 60 οργανισμούς παγκοσμίως.

Στην Ελλάδα, η Estée Lauder Hellas με κύριο στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού, συνεργάζεται από το 2005 με το γνωστό σχεδιαστή Duka, για το σχεδιασμό μιας συλλεκτικής σειράς βραχιολιών, τα έσοδα από την πώληση των οποίων χρηματοδοτούν τις ανθρωπιστικές δράσεις και το σπουδαίο έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας. Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 4000 δωρεάν μαστογραφίες από τον κινητό μαστογράφο, σε απομακρυσμένες πόλεις και νησιά σε όλη την Ελλάδα.

Αυτό είναι το φετινό ροζ βραχιόλι κατά του Καρκίνου του Μαστού

O Dukas φέτος, για 17η συνεχή χρονιά, δημιούργησε ένα πολυτελές βραχιόλι "σύμβολο" για την επέτειο των 30 ετών του Breast Cancer Campaign. Το εμβληματικό σήμα του Pink Ribbon τρισδιάστατο και φινιρισμένο σε Rose Gold 24k πρωταγωνιστεί στο κέντρο του βραχιολιού, δημιουργώντας ένα δέσιμο και κομβικό σημείο "ένωσης'' για τα υπόλοιπα μέρη του αξεσουάρ τα οποία απεικονίζουν την κλασσική gross-grain κορδέλα σε baby pink απόχρωση.

Estee Lauder

Η Ελένη Μενεγάκη, η Ελληνίδα Πρέσβειρα της Εκστρατείας για τον Καρκίνο του Μαστού, αποτελεί για μία ακόμα χρονιά το κεντρικό πρόσωπο της ελληνικής καμπάνιας του Pink Ribbon Bracelet. "Το να ξέρεις ότι με τις πράξεις σου έχεις βοηθήσει να σωθεί έστω και μια ζωή είναι συγκινητικό", λέει η ίδια.

Τα βραχιόλια θα διατίθενται από την 1η Οκτωβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, στη συμβολική τιμή των 12.50 ευρώ από όλα τα επίσημα σημεία πώλησης των προϊόντων Estée Lauder σε όλη την Ελλάδα, από το site esteelauder.gr, από το δίκτυο φαρμακείων που διαθέτουν προϊόντα Darphin και από επιλεγμένα κομμωτήρια με προϊόντα AVEDA.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ