Follow us

Chocolate Brown | 10 μανικιούρ για να υιοθετήσεις τη μεγαλύτερη τάση στα νύχια τώρα

Οι φωτογραφίες που πρέπει να δεις πριν το επόμενο ραντεβού σου για μανικιόυρ.

καφέ νύχια σχέδια Pixel Formula

Οι σχεδιαστές μίλησαν: Το καφέ - και κυρίως το σοκολατί και το red brown- θα είναι το νέο it χρώμα νυχιών για το 2022. Τα καφέ νύχια με σχέδια ή χωρίς μεσουράνησαν στα catwalks των shows του περασμένου Φεβρουάριου, ανάμεσά τους εκείνα των οίκων Brandon Maxwell και Proenza Schouler.

Στο show του πρώτου, τα νύχια των μοντέλων είχαν βαφτεί με ένα "σκουριασμένο" καφέ, που φλέρταρε με το βουργουνδί. Τα νύχια των μοντέλων στο show του δεύτερου από την άλλη ήταν βαμμένα με ένα σοκολατί καφέ. Στο δεξί δείκτη τους είχαν ζωγραφιστεί τα αρχικά "LL" σαν φόρος τιμής στη γιαγιά του σχεδιαστή, η οποία, όπως έχει παραδεχτεί ο ίδιος, είναι η μούσα του.

Γαλλικό μανικιούρ | Οι 10 πιο updated εκδοχές του θα σε πείσουν πως κάθε άλλο παρά βαρετό δεν είναι

Η τάση πολύ γρήγορα υιοθετήθηκε και στο κόκκινο χαλί με την Lily James να ολοκληρώνει την εμφάνισή της στην τελετή απονομής των βραβείων Emmy με ένα σκουρόχρωμο καφέ μανικιούρ.


Την τάση ενέκρινε και η Hailey Bieber πρόσφατα με την φθινοπωρινή εκδοχή των δημοφιλών pink white glazed donut nails. Το it girl έβαψε τα νύχια του με ένα ημιδιάφανο καφέ βερνίκι νυχιών, πριν εφαρμόσει την αγαπημένη της chrome powder υιοθετώντας το μανικιούρ, που η ίδια ονόμασε chocolate glazed donut nails.

Το ιδιαίτερο χρώμα που αναμένεται να γίνει η επόμενη μεγάλη τάση στα νύχια

Τα 10 καλύτερα καφέ νύχια με σχέδια για να πάρεις ιδέες

Αν θέλεις κι εσύ να υιοθετήσεις την τάση και να ξεφύγεις από τα κλασικά μπορντό και κυπαρίσσι μανικιούρ του φθινοπώρου, οι παρακάτω φωτογραφίες με καφέ νύχια με σχέδια θα αποτελέσουν το #NailInspiration που χρειάζεσαι:

Brown French Manicure

Swirls

Chocolate Stars

Gradient

Glazed Donut

Two Toned French Manicure

Cow Print

Brown Glitter

Marble

Peace Sign

Οι 7 αποχρώσεις που θα πρωταγωνιστήσουν στο μανικιούρ του φθινοπώρου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ