Follow us

Curtain Cut | Το άκρως κολακευτικό κούρεμα που έχει λατρέψει το fashion crowd

Ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου και δείχνει αθεράπευτα κομψό.

καρέ 2022 Splash News/Ideal Image

Αν θέλεις όσο τίποτα άλλο αυτήν την στιγμή να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, το νέο it καρέ του 2022 είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις. Επίτρεψέ μας να σου συστήσουμε το curtain cut, το αυστηρό, effortlessly cool καρέ, που θα θέλεις να υιοθετήσεις ASAP.

Σκέφτεσαι να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά; Αυτά είναι τα πιο κολακευτικά καρέ της χρονιάς

Curtain Cut | Το νέο it καρέ του 2022

Πρόκειται για ένα αυστηρό one-length καρέ, το οποίο φτάνει μέχρι λίγο πιο κάτω από το πηγούνι. Τα χαρακτηριστικά εκείνα που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι η απουσία φιλαρίσματος, το στρογγυλεμένο σχήμα κι αυτή η υπέροχη απόλυτη συμμετρία στο μπροστινό και πίσω μέρος.

Το συγκεκριμένο κούρεμα κολακεύει τα περισσότερα σχήματα προσώπου, ενώ αν δεν αγαπάς τη χωρίστρα στη μέση, μπορείς να το συνδυάσεις με πλαϊνή φράντζα ή ακόμα και αφέλειες.

U Cut | Το κούρεμα που πρέπει να ζητήσεις φέτος αν έχεις λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο

Για να υιοθετήσεις ακριβώς την τάση, που κυριάρχησε στο street style κατά τη διάρκεια του fashion month, αφού κόψεις τα μαλλιά σου σε αυτό το πολύ κολακευτικό μήκος, φόρμαρέ τα με το σεσουάρ και μία φαρδιά, στρογγυλή βούρτσα γυρίζοντας τις άκρες προς τα μέσα.

Hair Inspo

Δες παρακάτω μερικές celebrities και influencers, που υιοθέτησαν την τάση, και πάρε ιδέες πριν το επόμενο ραντεβού σου στο κομμωτήριο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ