Follow us

Το (μέγα) λάθος στην περιποίηση του προσώπου που προκαλεί ρυτίδες

Διάβασε το άρθρο

Οι περισσότερες γυναίκες το κάνουν χωρίς καν να το καταλαβαίνουν.

MissBloom TEAM
Το (μέγα) λάθος στην περιποίηση του προσώπου που προκαλεί ρυτίδες istock

Είναι σίγουρο πως το έχεις κάνει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου. Το έχουμε όλες κάνει. Στη βιασύνη να αφαιρέσουμε το μακιγιάζ τρίβουμε έντονα τους δίσκους βαμβακιού στην επιδερμίδα, πράγμα καθόλου σωστό, αφού την ταλαιπωρούμε χωρίς λόγο. Το χειρότερο όμως είναι πως κάνουμε το ίδιο και στην περιοχή των ματιών. Μια περιοχή όπου η επιδερμίδα είναι λεπτή και ευαίσθητη και εμφανίζει πιο εύκολα λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Ποιος ο λόγος όμως να τρίβεις τα μάτια σου με τέτοια μανία; Πιθανότατα να έχεις διαπιστώσει πως το μακιγιάζ, ειδικά το eyeliner και η μάσκαρα, δεν αφαιρούνται εύκολα με τα προϊόντα ντεμακιγιάζ. Το θέμα είναι πως δεν φταίει το μακιγιάζ σου που δεν αφαιρείται εύκολα και, σίγουρα, δε φταίνε σε τίποτα τα μάτια σου. Αυτό που φταίει είναι το προϊόν ντεμακιγιάζ που χρησιμοποιείς και μάλλον είναι ώρα να δοκιμάσεις ένα micellar νερό καθαρισμού που θα σε κάνει να δεις αλλιώς τον καθαρισμό γενικότερα.

Πώς αφαιρώ το μακιγιάζ από τα μάτια;

* Βρέξε καλά λίγο βαμβάκι με το micellar νερό καθαρισμού της επιλογής σου.

* Τοποθέτησε το βαμβάκι πάνω στο μάτι σου, πίεσε ελαφρά ώστε να βρέξεις καλά βλέφαρα και βλεφαρίδες και άφησέ το για λίγα δευτερόλεπτα.

* Αφαίρεσε το μακιγιάζ με απαλές κινήσεις από την εσωτερική προς την εξωτερική γωνία του ματιού και χωρίς να τρίβεις ούτε να πιέζεις τα βλεφαρά σου. Επανάλαβε την διαδικασία αν είναι απαραίτητο.

* Δεν είναι ανάγκη να ξεβγάλεις το micellar νερό καθαρισμού.

Οι αγαπημένες μας επιλογή

Αν θέλεις να αφαιρέσεις αποτελεσματικά ακόμη και την αδιάβροχη μάσκαρα χωρίς τρίψιμο ή ξέβγαλμα δοκίμασε το MicellAir Νερό Καθαρισμού με Ροδόνερο της NIVEA και απόλαυσε καθαρή, αναζωογονημένη και ενυδατωμένη επιδερμίδα.

Το (μέγα) λάθος στην περιποίηση του προσώπου που προκαλεί ρυτίδες

Αν πάλι έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα προτίμησε το MicellAir Νερό Καθαρισμού Sensitive της NIVEA το οποίο δεν περιέχει άρωμα, είναι πολύ απαλό και αφαιρεί το μακιγιάζ των ματιών χωρίς τρίψιμο.

NIVEA

Αν βάφεσαι πολύ και χρησιμοποιείς αδιάβροχο μακιγιάζ τότε το ιδανικό προϊόν καθαρισμού είναι το MicellAir Professional νερό ντεμακιγιάζ της NIVEA. Αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ χωρίς να αφυδατώνει την επιδερμίδα.

NIVEA

Αν τώρα θέλεις να δεις την επιδερμίδα σου αναζωογονημένη και ενυδατωμένη διάλεξε το Hydra Skin Effect Micellar Νερό Καθαρισμού της NIVEA με αγνό υαλουρονικό οξύ που περιποιείται το δέρμα ενώ το καθαρίζει σε βάθος.

NIVEA

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ