Follow us

Νερό MicellAir | Το προϊόν που λατρεύουν οι skinfluencers θα γίνει η νέα beauty εμμονή σου

Διάβασε

Μάθε τα πάντα για το μικυλλιακό νερό και τις σπουδαίες ευεργετικές του ιδιότητες.

μικυλλιακό νερό Istock Photo

Αν παρακολουθείς έστω και λίγο beauty TikTok, τότε ξέρεις πολύ καλά πως το μικυλλιακό νερό αποτελεί το πιο πρόσφατο skin craze στο app, με όλες τις skinfluencers να ορκίζονται σε αυτό για τον καθαρισμό της επιδερμίδας τους. Τι είναι όμως τελικά αυτό το "μαγικό" νερό και κατά πόσο αξίζει να το εντάξεις στη ρουτίνα σου;

Τι είναι το μικυλλιακό νερό;

Το μικυλλιακό νερό, ευρέος γνωστό και ως νερό micellaire είναι ένα υδατοειδές διάλυμα με ελαφριά και ήπια σύνθεση, ιδανικό για τον καθαρισμό και το ντεμακιγιάζ της επιδερμίδας. Περιέχει διάφορα ενυδατικά συστατικά, όπως η γλυκερίνη, αλλά και μικκύλια, τα οποία μαγνητίζουν τους ρύπους και το μακιγιάζ, βοηθώντας την επιδερμίδα να διατηρείται καθαρή και υγιής.

Γιατί να το εντάξεις στη ρουτίνα σου;

Είναι ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας, αλλά αποτελεί σίγουρο must για τις πιο ευαίσθητες, αφού σε αντίθεση με πολλά κοινά καθαριστικά, το μικυλλιακό νερό έχει εξαιρετικά ελαφριά σύνθεση.

Αποτελεί πραγματική επανάσταση στην περιποίηση προσώπου, καθώς καθαρίζει αποτελεσματικά, απομακρύνοντας ρύπους και μακιγιάζ, ενυδατώνει και χαρίζει μια πολύ ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας.

Tip: Μετάτρεψε τον καθαρισμό σε μια ευχάριστη διαδικασία για εσένα και την επιδερμίδα σου, εμποτίζοντας ελαφρώς ένα cotton pad με το προϊόν και κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Θυμήσου πως το μικυλλιακό νερό δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Οι αγαπημένες μας επιλογές

Στην γκάμα προϊόντων της NIVEA θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία νερών καθαρισμού, ειδικών για τις ανάγκες κάθε τύπου επιδερμίδας, από την πιο ξηρή μέχρι την πιο λιπαρή.

Νερό MicellAir | Το προϊόν που λατρεύουν οι skinfluencers θα γίνει η νέα beauty εμμονή σου

Το MicellAIR Νερό Καθαρισμού με Ροδόνερο 2 Φάσεων της NIVEA αποτελεί την ιδανική επιλογή για εσένα που έχεις μικτή ή λιπαρή επιδερμίδα, αφού καθαρίζει σε βάθος τους ρύπους από την επιδερμίδα του προσώπου, αφήνοντας την επιδερμίδα αισθητά λεία χωρίς κατάλοιπα και λιπαρότητα.

Το Micellar Νερο Καθαρισμου Sensitive της NIVEA είναι ιδανικό για εσένα που έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα αφού δεν περιέχει άρωμα, ενώ το MicellAIR ® Professional Νερό Ντεμακιγιάζ δύο φάσεων της NIVEA ταιριάζει τέλεια στις πιο ώριμες επιδερμίδες, καθώς περιέχει εκχύλισμα μαύρου τσαγιού, που υπόσχεται αντιοξειδωτική δράση, ενώ παράλληλα θρέφει και προστατεύει.

Τέλος, σε εσένα που έχεις ξηρή επιδερμίδα προτείνουμε το HYDRA SKIN EFFECT Micellar Νερό Καθαρισμού της NIVEA με αγνό υαλουρονικό οξύ, το οποίο προσφέρει άμεση ενυδάτωση και αναζωογόνηση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ