Follow us

Πώς να διαλέξεις το κατάλληλο νερό MicellAir για την επιδερμίδα σου

Διάβασε το άρθρο

Γιατί το σωστό ντεμακιγιάζ γίνεται με το σωστό για τις ανάγκες της επιδερμίδας σου νερό micellar.

face iStock

Όλες γνωρίζουμε πόσο σημαντικό και απαραίτητο είναι το σωστό ντεμακιγιάζ κάθε βράδυ, εάν θέλουμε η επιδερμίδα μας να ακτινοβολεί υγεία και λάμψη. Πολλές φορές μάλιστα είναι κρίσιμο να καθαρίζουμε το πρόσωπό μας ακόμα κι αν δεν φοράμε μακιγιάζ, λόγω των ρύπων και των βακτηρίων που συγκεντρώνονται καθημερινά στην επιδερμίδα μας.

Πόσες φορές δεν έχεις ακούσει ότι ο καθαρισμός είναι το Α και το Ω σε μια skincare ρουτίνα; Και αυτή ακριβώς είναι η αλήθεια, αφού αν δεν απομακρύνεις αποτελεσματικά το μακιγιάζ, υπάρχει ο κίνδυνος εκδήλωσης ακμής, εξαιτίας της συσσώρευσης σμήγματος και υπολειμμάτων μακιγιάζ που φράσσουν τους πόρους, μην αφήνοντάς τους να αναπνεύσουν. Ταυτόχρονα, μια ελλιπώς καθαρισμένη επιδερμίδα δεν δέχεται το ίδιο αποτελεσματικά όλα τα skincare προϊόντα που εφαρμόζεις στη συνέχεια, με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί ακόμα και η πιο ακριβή κρέμα που θα φορέσεις - άρα, τσάμπα χρόνος και κόπος.

Τι μπορείς να κάνεις;

Για αρχή, πρέπει να εντάξεις στην καθημερινή ρουτίνα σου - αν δεν το έχεις κάνει ήδη - ένα νερό ντεμακιγιάζ, που θα απομακρύνει αποτελεσματικά ακόμα και το πιο επίμονο ή αδιάβροχο μακιγιάζ. Γιατί το αγαπάμε; Γιατί η λεπτόρρευστη, υδαρής σύνθεσή του κάνει πολύ ευχάριστη (και εύκολη) την αφαίρεση του μακιγιάζ, ενώ δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας, όπως ενδεχομένως αφήνει μια λοσιόν ή γαλάκτωμα καθαρισμού. Τα αγαπημένα μας micellare waters είναι αυτά της NIVEA, μια ολοκληρωμένη σειρά από νερά καθαρισμού ειδικά σχεδιασμένα για κάθε τύπο επιδερμίδας και για κάθε ανάγκη.

Πώς θα επιλέξεις το σωστό νερό ντεμακιγιάζ για σένα

Μια πολύ συχνή ερώτηση που ακούμε συχνά είναι πώς μπορείς να ξέρεις ότι χρησιμοποιείς το σωστό νερό micellar για σένα, ιδίως όταν έχεις πολλές επιλογές που ενδεχομένως να σε μπερδεύουν. Είναι γεγονός ότι δεν υπάρχει μόνο ένα νερό micellar για όλους (ευτυχώς), αλλά πολλά και διαφορετικά, ένα για κάθε τύπο επιδερμίδας, ειδικά σχεδιασμένο για να σέβεται και να καλύπτει τις ανάγκες του.

Έτσι, αν έχεις ανάγκη από ενυδάτωση...

Το MicellAIR Νερό Καθαρισμού με Ροδόνερο 2 Φάσεων της NIVEA είναι για σένα. Χάρη στο έλαιο ροδόνερου που περιέχει, ενυδατώνει και καθαρίζει σε βάθος τους ρύπους από την επιδερμίδα του προσώπου, χωρίς να την αφυδατώνει. Αποτελεί ένα από τα πλέον απαραίτητα προϊόντα σε μια ρουτίνα περιποίησης, καθώς χάρη στη σύνθεσή του αφήνει την επιδερμίδα του προσώπου λεία, χωρίς κατάλοιπα και λιπαρότητα, καθώς και αισθητά ενυδατωμένη. Επιπλέον, αφαιρεί ακόμα και το πιο επίμονο μακιγιάζ ενώ είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Πώς να διαλέξεις το κατάλληλο νερό MicellAir για την επιδερμίδα σου

Εάν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα...

Το MicellAIR Skin Breath Sensitive Νερο Καθαρισμού της NIVEA θα σου φανεί παραπάνω από απαραίτητο για τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου σου. Η απαλή αλλά αποτελεσματική σύνθεση είναι ιδανική για χρήση στο πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη, αφαιρώντας αποτελεσματικά το μακιγιάζ, χωρίς να χρειάζεται τρίψιμο. Ταυτόχρονα, καθαρίζει απαλά και καταπραΰνει την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει υπολείμματα ενώ η σύνθεσή του δεν περιέχει άρωμα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κανένας φόβος ερεθισμού ή πρόκλησης ερυθρότητας της επιδερμίδας.

NIVEA

Εάν έχεις λιπαρή επιδερμίδα...

Το MicellAIR Professional Νερό Ντεμακιγιάζ δύο φάσεων της NIVEA είναι ιδανικό για σένα, ιδίως αν έχεις τάση για ακμή ή σπυράκια. Η σύνθεσή του αξιοποιεί την τεχνολογία με μικύλλια, με τα μικροσκοπικά μόρια να δρουν ως μαγνήτης και να αφαιρούν αποτελεσματικά ακόμα και τα μικρότερα σωματίδια ρύπων από την επιδερμίδα και τους πόρους του προσώπου. Επιπλέον, η σύνθεση περιέχει εκχύλισμα μαύρου τσαγιού, που υπόσχεται αντιοξειδωτική δράση, ενώ παράλληλα θρέφει και προστατεύει τον επιδερμικό φραγμό.

NIVEA

Εάν πάλι έχεις ξηρή ή αφυδατωμένη επιδερμίδα...

Τότε πρέπει να δοκιμάσεις το Hydra Skin Effect Micellar Νερό Καθαρισμού της NIVEA. Η σύνθεσή του από αγνό υαλουρονικό οξύ αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ χωρίς να αφήνει υπολείμματα στην επιδερμίδα του προσώπου. Παράλληλα, καθαρίζει σε βάθος και χαρίζει άμεση ενυδάτωση και αναζωογόνηση για μια επιδερμίδα που ακτινοβολεί υγεία και λάμψη.

NIVEA

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ