Follow us

Μασάζ προσώπου | Πώς θα το κάνεις σωστά χρησιμοποιώντας jade roller

Δες στο νέο βίντεο του Beauty Stars Fest πώς ακριβώς θα χρησιμοποιήσεις σωστά το jade roller με στόχο πιο λεία και λαμπερή επιδερμίδα.

face iStock

Είναι γεγονός ότι τα jade rollers θεωρούνται από πολλές skincare aficionadas τα πλέον χρήσιμα εργαλεία για μασάζ προσώπου, αποκτώντας τεράστια δημοτικότητα τελευταία, ιδίως μετά την πανδημία.

Οι beauty πρακτικές που χρησιμοποιούν τέτοιου είδους εργαλεία για μασάζ στο πρόσωπο κερδίζουν συνεχώς έδαφος μιας και υπόσχονται αισθητά πιο λεία και λαμπερή επιδερμίδα, με μηδέν κόστος.

Like A Model | Αυτό είναι το μυστικό όλων των μοντέλων για τέλειο δέρμα

Τι είναι όμως το μασάζ με jade roller;

Πρόκειται για μια πρακτική που ξεκίνησε να χρησιμοποιείται ευρέως στην Ασία και βοηθά στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος αλλά και στην καλύτερη ροή ενέργειας. Τα jade rollers είναι ειδικά δημιουργημένα για μασάζ στο πρόσωπο, στον λαιμό και στα μάτια ώστε να με τις κατάλληλες κινήσεις και τη σωστή πίεση στο δέρμα, να "χαλαρώνουν" την ένταση των μυών και να βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος. Αποτέλεσμα; Μια εμφανώς πιο λαμπερή επιδερμίδα, με βελτιωμένη ελαστικότητα και κυκλοφορία του αίματος, αλλά και με τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες να φαίνεται να υποχωρούν αφήνοντας ένα πιο σμιλεμένο, σφιχτό πρόσωπο και έναν φίνο λαιμό.

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τα Gua Sha tools

Πώς να το χρησιμοποιήσεις σωστά

Όπως όλα τα skincare εργαλεία, έτσι κι αυτό θέλει μια μικρή προσοχή στη χρήση του ώστε να σου αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Χρειάζεται η σωστή πίεση όταν κάνεις μασάζ αλλά και η χρήση κάποιου ελαίου προσώπου ή κρέμας που θα το βοηθήσει να γλιστρά καλύτερα στην επιδερμίδα και θα αποτρέψει δημιουργία τυχόν ερεθισμών.

H beauty editor Σοφία Ιωάννου σού δείχνει στο νέο βίντεο του Beauty Stars Fest πώς ακριβώς θα κάνεις σωστό μασάζ με το jade roller:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ