Follow us

Η Κατερίνα Παπουτσάκη φόρεσε την κολακευτική σκιά που κάθε γυναίκα με καστανά μάτια πρέπει να δοκιμάσει

Αν δεν έχεις ήδη αυτό το χρώμα στη συλλογή σου, η πιο πρόσφατη εμφάνιση της ηθοποιού θα σε πείσει να το εντάξεις σε αυτή.

Κατερίνα Παπουτσάκη Instagram

Ίσως λόγω του πρωταγωνιστικού της ρόλου στη σειρά "Τα καλύτερά μας χρόνια", η οποία αποτελεί ένα ρετρό ταξίδι στην Ελλάδα του '70, η Κατερίνα Παπουτσάκη λατρεύει τελευταία να πειραματίζεται με το μακιγιάζ της. Στην πιο πρόσφατη βραδινή εμφάνισή της, επιστράτευσε μία μωβ σκιά για να τονίσει το βλέμμα της και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε με το παραπάνω.

Η Ανθή Βούλγαρη έβαψε τα νύχια της στο πιο classy χρώμα όλων των εποχών

Η ηθοποιός βρέθηκε στο λανσάρισμα της νέας συλλογής H&M Studio φορώντας ένα metallic κοστούμι σε ασημί χρώμα και platform sandals. Η εμφάνισή της συμπληρώθηκε από ένα εξίσου λαμπερό makeup look. Η Κατερίνα Παπουτσάκη τόνισε το βλέμμα της με μία λιλά σκιά με μεταλλικό φινίρισμα κι αρκετές στρώσεις mascara, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει λίγο χρώμα στα χείλη της με ένα satin ροζ κραγιόν.

Μακιγιάζ για καστανά μάτια | Η σκιά στην οποία ορκίζονται οι makeup artitsts

Το στοιχείο του μακιγιάζ της που ξεχωρίσαμε ήταν το δίχως άλλο η σκιά στα μάτια, τόσο λόγω του φινιρίσματός της, καθώς έτσι υιοθέτησε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις ομορφιάς της επόμενης σεζόν, όσο και λόγω του χρώματός της, το οποίο φωτίζει εξαιρετικά τα καστανά μάτια της.

FYI εκτός από τη μωβ σκιά, εξίσου κολακευτικές αποχρώσεις για καστανά μάτια είναι το χρυσό, το μπρονζέ, το τιρκουάζ, το σμαραγδί, το χάλκινο, το μπορντό και το μπλε.

Δες το makeup look με μωβ σκιά της Κατερίνας Παπουτσάκη:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ