Follow us

Fake a lash lift | 5 (σούπερ οικονομικές) μάσκαρα για άμεσο lash lift εφέ στις βλεφαρίδες σου

Πέτυχε το εφέ των μεγαλύτερων, πιο γυριστών και πιο πυκνών βλεφαρίδων σπίτι σου, χωρίς lash lift.

Kaia Gerber Splash News / Ideal Image

"Θα είναι σαν να έχεις κάνει lash lift, χωρίς να έχεις κάνει". Αυτό θα μπορούσε να ήταν το μότο των νέων μάσκαρα που υπόσχονται πολύ μακριές, πυκνές και γυριστές βλεφαρίδες, το εφέ που εύκολα μπορείς να πετύχεις με την τεχνική του lash lift σε κάποιο κέντρο αισθητικής.

Επειδή όμως δεν είναι όλες δεκτικές στο να κάνουν lash lift για πολλούς λόγους, η ευκολία που σου παρέχουν αυτού του είδους οι μάσκαρα φαντάζει πολύ βολική σε πολλές γυναίκες που προτιμούν να... ξεμπερδεύουν μέσα σε λίγα λεπτά, από την άνεση του μπάνιου τους. Πρόκειται για μάσκαρα που είναι εμπνευσμένες από τα ινστιτούτα αισθητικής και τα συστατικά που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες ώστε να ενισχύσουν τις βλεφαρίδες, χαρίζοντας ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα παρόμοιο με αυτό των διαφόρων τεχνικών ενίσχυσης βλεφαρίδων. Το πλεονέκτημα έγκειται φυσικά στο ότι μπορείς να το κάνεις με ασφάλεια και αμεσότητα από το σπίτι σου, μέσα σε μόλις 5', και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό, δείχνοντας άκρως επαγγελματικό.

Πώς να βάζω σωστά τη μάσκαρα; 9 hacks για ονειρεμένες βλεφαρίδες

Εμείς τις δοκιμάσαμε και μπορούμε να σου εγγυηθούμε για τα αποτελέσματά τους, προτείνοντάς τες ανεπιφύλακτα. Το καλύτερο; Η σούπερ οικονομική τιμή τους, που δεν ξεπερνά τα 20 ευρώ, και που τις κάνει προσιτές ακόμα κι αν το budget σου είναι περιορισμένο.

6 lash serums για βλεφαρίδες δυνατές και μακριές, σαν ψεύτικες

5 μάσκαρα για ένα υπέροχο lash lift εφέ:

PRO XXL Lift mascara,  L’oreal Paris (18,58€)

PRO XXL Lift mascara, L’oreal Paris (18,58€)

Εμπνευσμένη από τα ινστιτούτα αισθητικής, η νέα μάσκαρα για γύρισμα είναι κατάλληλη για ίσιες βλεφαρίδες, προσδίδοντας επαγγελματικό αποτέλεσμα σε δύο γρήγορα και εύκολα βήματα.
Το ίσιο πινέλο χαρίζει έως και 17x όγκο ενώ το κυρτό πινέλο δίνει εφέ ανύψωσης 20 μοιρών.

Pro XXL Extension Mascara, L'Oréal Paris (18,58€)

Pro XXL Extension Mascara, L'Oréal Paris (18,58€)

Η υψηλής ποιότητας μάσκαρα 2 βημάτων είναι εμποτισμένη με σούπερ ίνες, παρέχοντας εφέ επέκτασης βλεφαρίδων και έως και 7,6x όγκο που χτίζεται*.
Πρώτο βήμα, απλώστε ομοιόμορφα στις βλεφαρίδες το primer για όγκο.
Επόμενο βήμα, απλώστε τις σούπερ ίνες για +72% επιμήκυνση*.

Volcanic Minerals Drama Curl Mascara, KORRES (€22,90)

Volcanic Minerals Drama Curl Mascara, KORRES (€22,90)

Μάσκαρα σμίλευσης βλεφαρίδων για έντονη καμπύλη και όγκο. Το καμπυλωτό βουρτσάκι ανασηκώνει και χρωματίζει με ένταση και τη μικρότερη βλεφαρίδα. Εμπλουτισμένη με τονωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία και ένα σύμπλεγμα πεπτιδίων και βιταμινών που δυναμώνει, θρέφει και περιποιείται τις βλεφαρίδες.

Sky High Lash Sensational Mascara, Maybelline (15,79 €)

Sky High Lash Sensational Mascara, Maybelline (15,79 €)

Sky high μάσκαρα για πλούσιο όγκο και αξεπέραστο μήκος. Με βουρτσάκι "πύργο" φτάνει σε κάθε βλεφαρίδα. Προσφέρει όγκο και μήκος από τη ρίζα έως τις άκρες.

False Lash Effect Mascara Raven Black, Max Factor (21,98€)

False Lash Effect Mascara Raven Black, Max Factor (21,98€)

Μια μάσκαρα με ακόμη πιο πλούσια φόρμουλα και πιο βαθύ μαύρο χρώμα. Χάρη στη φόρμουλα υγρής βλεφαρίδας και το ειδικό βουρτσάκι που καλύπτει κάθε βλεφαρίδα, οι βλεφαρίδες αποκτούν ακόμα πιο μεγάλη ένταση, μήκος και όγκο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ