Follow us

Οι 5 καλύτερες κρέμες σώματος με άρωμα σαπουνιού και καθαριότητας

Για να μυρίζεις όλη μέρα σαν να βγήκες μόλις από το ντους.

Eiza Gonzales Splash News / Ideal Image

Οι κρέμες σώματος που μυρίζουν καθαριότητα και φρεσκάδα βρίσκονται διαχρονικά ανάμεσα στα top προϊόντα που αναζητούν οι περισσότερες γυναίκες. Πρόκειται για μια σχετικά ουδέτερη μυρωδιά που αρέσει στους περισσότερους ανθρώπους, ενώ ταυτόχρονα αναδίδει μια αβίαστη κομψότητα αλλά και μια καθαριότητα που θες να μυρίζεις όλη μέρα.

Οι "σαπουνέ" μυρωδιές ήταν ανέκαθεν οι αγαπημένες των Γαλλίδων, που θεωρούνται από πολλούς οι πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη. Δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε γιατί: αυτή η απλότητα που αναδίδουν και σε κάνουν να μυρίζεις όλη μέρα σαν να βγήκες μόλις από το ντους είναι ένα από τα στοιχεία που τις χαρακτηρίζουν και τις κάνουν τόσο θελκτικές στο μυαλό όλων. Μάλιστα, συνηθίζουν να φορούν την κρέμα σώματος που ανήκει στην ίδια σειρά με το άρωμά τους, έτσι ώστε να μην μπλέκουν μεταξύ τους διαφορετικές μυρωδιές.

5 πολυτελή αρώματα που μυρίζουν φρεσκάδα - και θα αγοράζαμε ξανά και ξανά

Γιατί χρειάζεσαι μια κρέμα σώματος στο μπάνιο σου;

Πιθανόν έχεις ήδη πολλές, αλλά σε περίπτωση που η κρέμα σώματος δεν ανήκει στις προτεραιότητές σου, θα προσπαθήσουμε να σε πείσουμε για το αντίθετο. Μια κρέμα σώματος εκπληρώνει πολλά περισσότερα από το να αρωματίζει απλά την επιδερμίδα σου. Οι body lotions (ή body balms / butters / soufflés) έχουν ως στόχο να ενυδατώνουν πλήρως το δέρμα αφήνοντάς το λείο και μεταξένιο. Παράλληλα, περιέχουν ενυδατικά συστατικά που μπορούν να καταπραΰνουν ακόμα και το πιο ξηρό ή σκασμένο σημείο στην επιδερμίδα (αγκώνες, χέρια, πέλματα) και να σε ανακουφίσουν πλήρως. Μάλιστα, προτείνεται να εφαρμόζεται σε νωπό δέρμα αμέσως μετά το ντους, ώστε να απορροφηθεί ακόμα πιο βαθιά αλλά και για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.

Παράλληλα, άλλο ένα τρικ για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια η μυρωδιά της κρέμας σώματος είναι να τη συνδυάζεις πάντα με το αντίστοιχο άρωμα της ίδιας σειράς, ή με κάποιο παρεμφερές (όπως κάνουν και οι Γαλλίδες). Έτσι, όχι μόνο την κάνεις να διαρκεί πολύ περισσότερο αλλά και ενισχύεις τη μυρωδιά, με αποτέλεσμα να μυρίζεις ακόμα πιο έντονα. Βέβαια, πολλές φορές ακόμα και η κρέμα μόνη της αρκεί για να σε κάνει να μοσχοβολάς καθαριότητα όλη μέρα.

Πώς να διαρκεί περισσότερο το άρωμά μου; 5 χρήσιμα tips για να το κάνεις να μυρίζει όλη μέρα

Δες παρακάτω τις 5 αγαπημένες μας κρέμες σώματος που μυρίζουν καθαριότητα:

Γιασεμί Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος

Γιασεμί Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος

Ενυδατικό γαλάκτωμα πλούσιο σε Αμυγδαλέλαιο, Αλόη και προβιταμίνη Β5, που τονώνουν την επιδερμίδα και ενισχύουν την ελαστικότητά της με φρέσκο άρωμα από άνθη γιασεμιού.

Alia Body lotion, Little Secrets

Alia Body lotion, Little Secrets

Κρέμα σώματος με νότες από κέδρο, μόσχο, βανίλια και τριαντάφυλλο, που χαρίζει ένα φίνο άρωμα καθαριότητας όλη  μέρα.

Dolce & Gabbana Light Blue Body Cream

Dolce & Gabbana Light Blue Body Cream

Κρέμα σώματος με υπέροχη υφή και το μοναδικό, χαρακτηριστικό άρωμα του Light Blue.

Κίρκη Γαλάκτωμα Σώματος για Χαλάρωση & Ισορροπία, Fresh Line

Κίρκη Γαλάκτωμα Σώματος για Χαλάρωση & Ισορροπία, Fresh Line

Λεπτόρρευστο γαλάκτωμα σώματος με πολύτιμα φυτικά έλαια, όπως το ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο, το λάδι αβοκάντο και το αμυγδαλέλαιο, που θρέφουν και ενυδατώνουν την επιδερμίδα, βελτιώνοντας την ελαστικότητα και την υφή της, ενώ παράλληλα ενισχύεται η ανθεκτικότητά της σε εξωτερικούς παράγοντες.

L'Erbolario Fior Di Salina Crema Per Il Corpo, L'Erbolario

L'Erbolario Fior Di Salina Crema Per Il Corpo, L'Erbolario

Μια κρέμα σώματος που φροντίζει το δέρμα χάρη στα φυτικά δραστικά εκχυλίσματα από Αλμυρίκι, Κουμαριά και Μαστίχα ενώ αρωματίζει την επιδερμίδα με ένα υπέροχο υδάτινο δροσερό άρωμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ