Μανικιούρ χειμώνας '22-'23 | Οι top τάσεις στα νύχια που έχουν υιοθετήσει ήδη οι διασημότερες fashionistas

Tα χρώματα και τα σχέδια νυχιών που έχουν κάνει θραύση και ανυπομονούμε να υιοθετήσουμε από τώρα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Όσο μακριά κι αν μας φαίνεται ο χειμωνιάτικος καιρός και το πιο μουντό σκηνικό που επιφυλάσσει η εποχή, η αλήθεια είναι ότι πάντα μας αρέσει να συζητάμε και να προβλέπουμε τα πάντα για τις πιο trendy τάσεις στο μανικιούρ για τον χειμώνα του '22-'23. Ιδίως εμείς εδώ, στα κεντρικά του missbloom, τρελαινόμαστε να χαζεύουμε με τις ώρες τα μοντέλα, τις celebrities και τις fashionistas, καθώς και τις τάσεις που προτείνονται από τους σχεδιαστές σε κάθε fashion month, έτσι ώστε να ξετρυπώνουμε όλα εκείνα τα nail trends που αναμένεται να επικρατήσουν κάθε σεζόν.

Βίκυ Καγιά | Προτείνει ένα (πολύ) σέξι χτένισμα που θα σε κάνει να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη

To μόνο σίγουρο είναι ότι τα it χρώματα για φέτος είναι εμπνευσμένα και απόλυτα εναρμονισμένα με τα trends που προτάσσει η μόδα και οι σχεδιαστές, έτσι ώστε να είναι ταιριαστά με την χειμερινή παλέτα χρωμάτων που αγαπάμε να φοράμε αυτή τη σεζόν. Έτσι, το μαύρο, το σκούρο μπλε, το μπορντό και το φλογερό κόκκινο δεν χάνουν ποτέ την αίγλη τους, με τις δύο τελευταίες αποχρώσεις να κάνουν αισθητή την παρουσία τους τον Δεκέμβρη, ενόψει γιορτινής περιόδου. Το χακί και το λαδί είναι οι νέες προσθήκες που τις τελευταίες χειμερινές σεζόν προτιμώνται από πολλές γυναίκες καθώς κάνουν τη διαφορά και αποτελούν σίγουρα μια ξεχωριστή πρόταση.

Hailey Bieber | 5 σκούρα κραγιόν για να αντιγράψεις τα "vampy lips" του μοντέλου

Το χρώμα ωστόσο που έχει κάνει θραύση ανάμεσα στις διασημότερες fashionistas και celebrities είναι το καφέ και όλες οι αποχρώσεις του. Το καφέ της μόκας, το cafe-latte, το σοκολατί ή το εσπρέσο τούς έχουν πάρει την καρδιά και πολύ συχνά το συνδυάζουν με ασορτί outfits (μακριά παλτό, παντελόνια, σακάκια και φορέματα στους ίδιους τόνους). Είναι ένα από τα λίγα χρώματα που ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες ενώ δείχνει πολύ σικ και ταυτόχρονα μοντέρνο, ιδανικό για όλες τις ηλικίες.

Φυσικά, όλες οι παραπάνω αποχρώσεις δείχνουν εξίσου κομψές και trendy και σε διάφορα σχέδια και nail patterns.

5 διαχρονικά beauty tips για να δείχνεις πάντα νέα

Δες μερικά ακόμη παραδείγματα: