Follow us

Βίκυ Καγιά | Προτείνει ένα (πολύ) σέξι χτένισμα που θα σε κάνει να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη

H παρουσιάστρια αναβίωσε το χαρακτηριστικό, 90s blow-dry χτένισμα της Cindy Crawford.

Βίκυ Καγιά Instagram

Δεν έχουν τελειωμό οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της Βίκυς Καγιά στο πλαίσιο του GNTM 5, του οποίου είναι η κύρια παρουσιάστρια και κριτής. Ό, τι κι αν φορέσει και όποιο χτένισμα ή μακιγιάζ κι αν υιοθετήσει, μπαίνει στο στόχαστρο όλων των beauty addicts που σπεύδουν να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες του beauty look της.

Βάσια Κωσταρά | Το μοντέρνο κούρεμά της που "αφαιρεί" χρόνια από το πρόσωπο

Το πρόσφατο χτένισμα που υιοθέτησε στο χτεσινοβραδινό επεισόδιο αποχώρησης του διαγωνισμού μοντέλων όμως μάς καθήλωσε. Η παρουσιάστρια άφησε για λίγο στην άκρη το singature και αυστηρό καρέ με το οποίο την έχουμε συνηθίσει και έκανε ένα σούπερ σέξι χτένισμα με μπούκλες που είχε άφθονα Old Hollywood vibes.

Τι σημαίνει αυτό; Ουσιαστικά, έκανε ένα 90s blow-dry με μπούκλες και άφθονο όγκο, με τις μπούκλες της να έχουν ένα υπέροχο bounce και κίνηση. Παράλληλα, αποχωρίστηκε προσωρινά τις πλαϊνές αφέλειες για χάρη μιας πλαϊνής φράντζας που φαίνεται ότι επανέρχεται σταδιακά στο προσκήνιο. Η πλαϊνή φράντζα είναι μια ωραία εναλλακτική αν θες να απαλλαγείς από τις curtain bangs (ή οποιοδήποτε άλλο είδος αφελειών) και θυμίζει πολύ την ένδοξη δεκαετία των 00s.

Great hair | 10 tips για να έχεις κάθε μέρα μια "good hair day"

Αυτό που λατρεύουμε στο συγκεκριμένο χτένισμα είναι ότι είναι σέξι και ταυτόχρονα κομψό, ενώ θυμίζει πολύ τα χτενίσματα της Cindy Crawford και το glam - chic style της δεκαετίας του '90. Επίσης, ακριβώς αυτό το sexiness π[ου εκπέμπει, συνδυαστικά με την πλαϊνή φράντζα, είναι που "αφαιρεί" χρόνια από το πρόσωπο και σε κάνει να δείχνεις μέχρι και 10 χρόνια νεότερη - και πιο σέξι.

Βίκυ Καγιά | Προτείνει ένα (πολύ) σέξι χτένισμα που θα σε κάνει να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη

Άλλο ένα πλεονέκτημα του συγκεκριμένου χτενίσματος; Ότι δείχνει εξίσου όμορφο τόσο σε μακριά όσο και σε μετρίου μήκους ή ακόμα και σε μακρύ καρέ. Αν παρ' όλα αυτά θες να αποκτήσεις μακριά μαλλιά (για να κάνεις κάθε λογής χτενίσματα) και δυσκολεύεσαι πολύ να τα μακρύνεις, σού προτείνουμε να δοκιμάσεις τα extensions της Great Lengths από 100% φυσική τρίχα, που θα σου χαρίσουν όλο τον όγκο και το μήκος που ονειρεύεσαι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ