Follow us

Ο πολυτελής ορός που κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο σμιλεμένο και νεανικό

Κι όμως η γήρανση του δέρματος μπορεί να ανασταλεί.

ενυδάτωση της επιδερμίδας

Καθώς περνούν τα χρόνια, η επιδερμίδα χαλαρώνει, χάνει τη σφριγηλότητά και το περίγραμμα της και σχηματίζονται βαθιές ρυτίδες. Όπως ανακάλυψε η La Prairie όμως, η γήρανση του δέρματος μπορεί να ανασταλεί και η δομή του να γίνει πιο πυκνή, αντιστρέφοντας τις επιπτώσεις του χρόνου.

Με στόχο την κατάκτηση της αρμονίας της νεότητας που επιτυγχάνεται μέσω της σωστής αρχιτεκτονικής της επιδερμίδας, η La Prairie εμπνεύστηκε από το καλλιτεχνικό κίνημα του Bauhaus και δημιούργησε το Caviar Infinite, ένα μοναδικό μίγμα χαβιαριού υψηλής αποτελεσματικότητας, το οποίο αποτελεί την "καρδιά" του ολοκαίνουριου Skin Caviar Harmony L'Extrait.

Ο πολυτελής ορός που κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο σμιλεμένο και νεανικό

Πρόκειται για μια λεπτόρρευστη σύνθεση αποτελούμενη από εμφανή σταγονίδια, τα οποία απορροφώνται απαλά από την επιδερμίδα κατά την εφαρμογή τους, δημιουργώντας άμεσα μία αίσθηση σύσφιξης και χαρίζοντας μεταξένια υφή. Με την πάροδο του χρόνου, το περίγραμμα του προσώπου εμφανίζεται εκ νέου σμιλεμένο, ο όγκος ανακτάται και η εμφάνιση των ρυτίδων μειώνεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για να ερμηνεύσει εκ νέου την ατομική δημιουργική επιδίωξη της αρμονίας αποτίοντας φόρο τιμής στις γυναικείες φιγούρες του Bauhaus, η La Prairie υποστηρίζει το κίνημα "The Women Bauhaus Collective". Υπό την καθοδήγηση της βραβευμένης σχεδιάστριας Sabine Marcelis πέντε νέες καλλιτέχνιδες έχουν δημιουργήσει από ένα μοναδικό ψηφιακό έργο που παρουσιάζεται σε μια ψηφιακή έκθεση που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα laprairie.com.

info
Βρες το νέο ορό στα καταστήματα Attica, Hondos Center, Sephora, Galerie de Beauté και στα αντίστοιχα e-shops.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ