Follow us

Demy | Το νέο της κούρεμα έχει άφθονα "french girl" vibes

Η αλλαγή στα μαλλιά της τραγουδίστριας απέπνεε μια γαλλική κομψότητα.

MissBloom TEAM
Demy Instagram

Ένα πράγμα που χαρακτηρίζει απόλυτα τη Demy - εκτός από την υπέροχη φωνή της - είναι η διάθεσή της για πειραματισμούς στα μαλλιά της, είτε μιλάμε για χτενίσματα είτε για κουρέματα, είτε ακόμα και για χρώμα. Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε να δει να αλλάζει hair looks σε σύντομα χρονικά διαστήματα αποδεικνύοντας έτσι ότι "το'χει" πολύ με τις αλλαγές, ακόμα και τις πιο δραστικές.

Αυτή τη φορά η pop τραγουδίστρια επέλεξε να επιστρέψει σε ένα κούρεμα-χτένισμα που ήταν το signature look της από... πάντα. Πιο αναλυτικά, αναφερόμαστε στα πολύ μακριά, καστανά μαλλιά και στις πλούσιες αφέλειες, ένα hair style που ήταν πολύ "δικό" της, και με το οποίο τη γνωρίσαμε στις αρχές της καριέρας της, σχεδόν δέκα χρόνια πριν.

Η 31χρονη, που τον τελευταίο καιρό είχε επιλέξει ένα αυστηρό, ίσιο look με χωρίστρα στη μέση για τα μακριά μαλλιά της, αποφάσισε να κόψει full fringe, τις πλούσιες δηλαδή αφέλειες που καλύπτουν ολόκληρο το μέτωπό της. Με αυτό το twist κατάφερε να χαρίσει στην εμφάνισή της έναν french αέρα, κάνοντάς τη να δείχνει το απόλυτο french girl.

Δες την αλλαγή που την ανανέωσε:

Demy | Το νέο της κούρεμα έχει άφθονα "french girl" vibes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ