Follow us

Οι 3 μεγαλύτερες τάσεις στα κουρέματα τώρα σύμφωνα με το TikTok

Το Νο.1 έχει συγκεντρώσει σχεδόν 2 δισεκατομμύρια προβολές.

κούρεμα 2022 Splash News/Ideal Image

Και κάπως έτσι, χωρίς να το καταλάβουμε πλησιάζουμε στο τέλος της χρονιάς. Αν νιώθεις πως θέλεις να κάνεις μία τελευταία αλλαγή στην εμφάνισή σου για φέτος, δεν έχεις παρά να σκρολάρεις στο TikTok για να βρεις τα πιο hot-right-now κουρέματα. Τελικά ποιο ήταν το Νο.1 κούρεμα για το 2022 που μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει σχεδόν 2 δισεκατομμύρια προβολές;

U Cut | Το κούρεμα που πρέπει να ζητήσεις φέτος αν έχεις λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο

Το Νο.1 κούρεμα για το 2022

#curtainbangs - 1.9B προβολές

Μπορεί οι προβλέψεις των hair experts να λένε ότι την επόμενη χρονιά, η έντονη πλαϊνή φράντζα θα είναι η Νο.1 τάση, ωστόσο για την ώρα τα curtain bangs είναι ακόμα το it κούρεμα του 2022.

Τα λεγόμενα "κουρτινάκια" ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, αλλά κολακεύουν εξαιρετικά εκείνες που έχουν στρογγυλό πρόσωπο, καθώς τονίζουν τα ζυγωματικά και κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο αδύνατο. Μεγάλο plus του συγκεκριμένου κουρέματος είναι το γεγονός πως είναι αρκετά low maintenace. Μπορεί να φρεσκάρεις τα curtain bangs ακόμα και κάθε δύο μήνες, αφού και πιο μακριά δείχνουν εξίσου όμορφα.

Η τάση έχει υιοθετηθεί από πολλές celebrities μέσα στη χρονιά ανάμεσά τους η Sydney Sweeney, η Jennifer Lopez και η Dakota Johnson.

Brownie Batter | Ο πιο φρέσκος τρόπος να χαρίσεις ένα "ούμφ" στα καστανά μαλλιά σου

#layeredhaircut - 219.1M προβολές

Το φιλάρισμα έχει την τιμητική του αυτήν τη χρονιά με τα it girls, αλλά και τις celebrities κάθε ηλικίας να λένε "ναι" στα έντονα layers, που χαρίζουν όγκο και κίνηση στα μαλλιά.

#butterflyhairstyle - 10.1M προβολές

Το butterfly cut είναι ίσως το πιο ιδιαίτερο κούρεμα της χρονιάς, αφού κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πιο κοντά. Χαρακτηρίζεται από πολλά κοντά layers γύρω από την κορυφή του κεφαλιού, που επιτρέπουν στα υπόλοιπα μαλλιά να μαζευτούν πίσω ώστε το κούρεμα να μπορεί να δείχνει πιο κοντό απ' ότι είναι στην πραγματικότητα.

Το μεγαλύτερο θετικό αυτού του κουρέματος είναι το πόσο ευέλικτο είναι, αλλά και το γεγονός ότι μπορεί να υιοθετηθεί από κάθε τύπο μαλλιών.

Τα καρέ κουρέματα που χαρίζουν όγκο και κίνηση στα λεπτά μαλλιά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ