Follow us

Tα best value for money καλλυντικά που πρέπει να γνωρίσεις asap

H ID Concept Beauty είναι το ελληνικό, sustainable brand καλλυντικών που θα μας απασχολήσει πολύ στο μέλλον.

MissBloom TEAM
τάσεις μακιγιάζ καλοκαίρι 2021 Istock Photo

Η ID Concept Beauty είναι ένα ελληνικό brand καλλυντικών που περιέχει προϊόντα σύγχρονης τεχνολογίας, δημιουργημένων με τέτοιον τρόπο ώστε να σέβονται τις ανάγκες και τη διαφορετικότητα όλων των γυναικών, προσφέροντας παράλληλα την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής. Επιπλέον, πρόκειται για καλλυντικά που είναι eco-friendly, vegan και sustainable, σεβόμενα απόλυτα το περιβάλλον και τα ζώα, μια αξία που η εταιρεία τήρησε πιστά από την πρώτη ημέρα ίδρυσής της.

Η μάρκα, επιδιώκει να προσφέρει ένα παιχνίδι με χρώματα και υφές και να το κάνει εμπειρία. Η προσέγγισή της βασίζεται στην κομψότητα, δίνοντας έμφαση στις ανάγκες κάθε περίστασης.

Tα best value for money καλλυντικά που πρέπει να γνωρίσεις asap

Η ID Concept γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλιά σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Solid στο Ψυχικό, ενώ ταυτόχρονα συστήθηκε στο Αθηναϊκό κοινό.

id concept
Δημοσιογράφοι, beauty editors, beauty influencers και YouTubers είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στο DNA της μάρκας, τις αξίες και τη φιλοσοφία της αλλά και να συνομιλήσουν με τους εκπρόσωπους της μάρκας, τις Άννα Φωτιάδου (CEO) και Βάσω Κολλιδά (Brand Manager της εταιρείας Idealium), μεταξύ άλλων.

ID CONCEPT

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ