Follow us

Το μέλλον της ομορφιάς θα είναι ακόμα πιο high tech

Η Dyson δεσμεύει μισό δισεκατομμύριο βρετανικές λίρες για να τροφοδοτήσει νέες καινοτομίες ομορφιάς.

MissBloom TEAM
Dyson Panoulis

Η Dyson είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πλέον καινοτόμες εταιρείες στο χώρο της ομορφιάς. Πριν από έξι χρόνια, έφερε επανάσταση στη φροντίδα των μαλλιών με την κυκλοφορία του σεσουάρ μαλλιών Dyson Supersonic™ - μια συσκευή που χρησιμοποιεί γρήγορη, ελεγχόμενη ροή αέρα και έξυπνο έλεγχο της θερμότητας για να στεγνώνει γρήγορα τα μαλλιά, διατηρώντας παράλληλα τα μαλλιά δυνατά και υγιή. Έκτοτε, έχει αναπτύξει μια σειρά συσκευών styling που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ανώτερα hair styles για όλους τους τύπους μαλλιών, περιορίζοντας την έκθεση σε υπερβολική θερμική φθορά.

Σήμερα, δεσμεύεται να διαθέσει μισό δισεκατομμύριο βρετανικές λίρες
για να επεκτείνει και να επιταχύνει την έρευνα και την τεχνολογική της ανάπτυξη σε όλο το χαρτοφυλάκιο ομορφιάς της, ανακοινώνοντας σχέδια για το λανσάρισμα 20 νέων προϊόντων ομορφιάς μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Παράλληλα με αυτή την επένδυση, η Dyson δημοσιεύει επίσης τα αποτελέσματα της πιο ολοκληρωμένης έρευνας για τα μαλλιά της, εμβαθύνοντας στην κατανόηση των τύπων μαλλιών, των διαφορετικών styling και των αντιλήψεων για τους τύπους μαλλιών και την υγεία των μαλλιών σε όλο τον κόσμο.

Στις τέσσερις τεχνολογικές πανεπιστημιουπόλεις της Dyson, 6.000 μηχανικοί και επιστήμονες έχουν πρόσβαση σε εκατοντάδες εργαστήρια. Αυτοί οι χώροι επιτρέπουν την συνεχή δοκιμή νέων ιδεών και τεχνολογιών 24 ώρες το 24ωρο. Μηχανήματα όπως ηλεκτρονικά μικροσκόπια σάρωσης, θερμικές κάμερες και μηχανές ροής αέρα με καπνό και λέιζερ βοηθούν τους μηχανικούς να κατανοήσουν καλύτερα τον αντίκτυπο της φθοράς των μαλλιών, όλους τους τύπους μαλλιών και τις επιδράσεις της ροής αέρα υψηλής ταχύτητας.

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας για όλους τους τύπους μαλλιών παραμένει σημαντική για να εστιάσουν οι ομάδες έρευνας και ανάπτυξης. Για πάρα πολύ καιρό, υπήρχε τόσο παρανόηση όσο και παραποίηση σε όλες τις συσκευές styling, ώστε να ανταποκρίνονται πραγματικά στους διαφορετικούς τύπους μαλλιών, προφυλάσσοντας παράλληλα τα μαλλιά από τη θερμική φθορά. Αυτή η επένδυση θα δημιουργήσει νέους εργαστηριακούς χώρους για να συνεχίσει η Dyson την κατανόηση των παγκόσμιων τύπων μαλλιών και της φθοράς, ενώ παράλληλα θα υποστηρίξει τη συνεχή διαφοροποίηση της τεχνολογίας ομορφιάς της Dyson.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ