Follow us

Η σωστή φροντίδα των ξανθών μαλλιών για λαμπερό χρώμα

Τα προϊόντα που πρέπει να εντάξεις στη ρουτίνα σου αν είσαι ξανθιά.

MissBloom TEAM
Schwarzkopf Courtesy of Schwarzkopf Professional

Όπως σίγουρα γνωρίζεις ήδη, τα βαμμένα ξανθά μαλλιά απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα, έτσι ώστε το χρώμα τους να διατηρείται φρέσκο και λαμπερό, χωρίς ανεπιθύμητους κίτρινους τόνους.

Η πιο προηγμένη και ισχυρή απόδοση επανόρθωσης της Schwarzkopf Professional, Fibre Clinix, προσφέρει πλήρως εξατομικευμένα αποτελέσματα για ξανθά μαλλιά χάρη στα 5 ολοκαίνουρια προϊόντα της σειράς Fibre Clinix Vibrancy. Το κάθε προϊόν περιέχει ένα προσεκτικά επιλεγμένο μίγμα μωβ και μπλε πιγμέντων με στόχο να παρέχει το επιθυμητό αποτέλεσμα εξουδετέρωσης.

Η σωστή φροντίδα των ξανθών μαλλιών για λαμπερό χρώμα

Στο κομμωτήριο, χάρη στα δύο νέα Fibre Clinix Vibrancy Boosters οι κομμωτές μπορούν τώρα να προσφέρουν μια υπηρεσία εξατομικευμένης εξουδετέρωσης στις πελάτισσές τους ως μέρος της κλασικής υπηρεσίας Tribond για επανόρθωση, ενίσχυση ή διατήρηση των ψυχρών ξανθών αποχρώσεων.

Τα αποτελέσματα του κομμωτηρίου μπορούν να διατηρηθούν και στο σπίτι, με τη χρήση του Purple Shampoo που παρατείνει τα αποτελέσματα εξουδετέρωσης της θεραπείας κομμωτηρίου μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο, ενώ το Heat Protection Mist παρέχει επιπλέον περιποίηση και προστασία στα βαμμένα μαλλιά και ιδιαίτερα τα ευαίσθητα μαλλιά με ανταύγειες ή τα ξανοιγμένα ξανθά μαλλιά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ