Follow us

Siren eyes | Το ιδιοφυές κόλπο μακιγιάζ για να δείξουν (πολύ) μεγαλύτερα τα μάτια σου

Και το βίντεο tutorial που θα σε βοηθήσει να αντιγράψεις το look των siren eyes.

Kaia Gerber Splash News / Ideal Image

"Μακιγιάζ για μεγάλα μάτια", "πώς να κάνω τα μάτια μου να δείχνουν μεγαλύτερα" και "μάτια που δείχνουν πολύ μεγαλύτερα" είναι οι φράσεις που πληκτρολογούνται συχνότερα στο διαδίκτυο, φανερώνοντας το κύριο μέλημα των περισσότερων γυναικών: πώς να βάψουν τα μάτια τους ώστε το σχήμα τους να ξεχωρίζει από μακριά.

Ευτυχώς, το μακιγιάζ δίνει και πάλι τη λύση, και αυτή τη φορά όχι με τις δύσκολες, περίπλοκες τεχνικές που γνωρίζουν μόνο οι makeup artists αλλά με το πολύ δημοφιλές trend στο TikTok, που ακούει στην ονομασία "siren eyes".

Τα 5 πανέξυπνα makeup hacks που ακολουθούν όλες οι Γαλλίδες για να δείχνουν νεότερες

Τι αφορά το νέο trend

Τα "siren eyes" δεν είναι κάτι καινούριο στην ομορφιά: υπήρχαν για χρόνια, απλά ήρθαν στην επιφάνεια μόλις πρόσφατα χάρη στα αναρίθμητα tutorials που κυκλοφορούν στο TikTok και τα έχουν κάνει μόδα. Πρόκειται για τα μεγάλα, αμυγδαλωτά μάτια που είναι το αντικείμενο πόθου των περισσότερων γυναικών, και μέσα από τα αναρίθμητα tutorials μπορείς να δεις πώς θα τα αποκτήσεις με τη βοήθεια του μακιγιάζ - και πιο συγκεκριμένα, του eye liner. Η συγκεκριμένη τάση θέλει τη γραμμή eye liner να είναι πιο μακριά, λεπτή αλλά και με πιο μεγάλη καμπύλη, κάνοντας τα siren eyes να διαφέρουν από το κλασικό cat-eye look ή άλλα πολύ έντονα looks με bold liner. Επιπλέον, χρησιμοποιούνται αποχρώσεις της καφέ ή nude παλέτας, ενώ το liner είναι καφέ - ή μπορεί να γίνει με μολύβι.

Το αποτέλεσμα είναι να δείχνουν τα μάτια σου πιο μεγάλα, αφού η συγκεκριμένη γραμμή eye liner αλλάζει με κάποιον τρόπο το σχήμα των ματιών επιμηκύνονοντάς το και προσδίδοντας το εφέ των almond-shaped eyes.

Οι 5 χρωματιστές μάσκαρα που κολακεύουν όλα τα χρώματα ματιών

Δες πώς μπορείς να πετύχεις το εφέ στο παρακάτω tutorial:

@kamgregory Reply to @claudiaemcollison siren eyes 🖤 would you try this trend? #makeuptutorial #sireneyes #eyeliner #foryou ♬ original sound - kamille <3

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ