Follow us

The Perfect Harmony | Το ελιξήριο νεότητας που θα επαναφέρει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας σας

Αρμονία: μια έννοια ποθητή από πολλούς, κτήμα λίγων κι εκλεκτών.

la prairie ISTOCK Photo

Η αρχιτεκτονική του δέρματος αποτελείται από πολλά οριζόντια και κάθετα στοιχεία, που σχηματίζουν ένα εύκαμπτο αλλά ισχυρό δίκτυο στα επιδερμικά στρώματα. Με το πέρασμα του χρόνου, οι σύνδεσμοι εξασθενούν με αποτέλεσμα το δέρμα να ακολουθεί την πτωτική φορά της βαρύτητας. Το αποτέλεσμα; Η επιδερμίδα χαλαρώνει, χάνει τη σφριγηλότητά και το περίγραμμα της και σχηματίζονται βαθιές ρυτίδες.

Η La Prairie έχοντας ως στόχο την κατάκτηση της αρμονίας της νεότητας που επιτυγχάνεται μέσω της σωστής αρχιτεκτονικής της επιδερμίδας, εμπνέεται από το καλλιτεχνικό κίνημα Bauhaus και δίνει φέτος το έναυσμα για μία νέα εποχή στην ανόρθωση και σύσφιξη της επιδερμίδας.

Οι επιστήμονες της La Prairie συνεργάστηκαν με ένα ελβετικό βιοαναλυτικό εργαστήριο με στόχο να κατανοήσουν εις βάθος τη σύσταση των συνδέσμων της επιδερμίδας και να βρουν τον τρόπο να επαναφέρουν την αρμονία στην επιδερμίδα. Μέσα από αυτήν τη συνεργασία, έγινε σαφές ότι η γήρανση του δέρματος μπορεί να ανασταλεί και η δομή του να γίνει πιο πυκνή, αντιστρέφοντας τις επιπτώσεις του χρόνου.

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ