Follow us

Η Νάντια Μπουλέ βρήκε το πιο κομψό σχέδιο για κοντά νύχια

+10 ακόμα ιδέες για κοντά νύχια για να πάρεις ιδέες πριν το επόμενο μανικιούρ σου.

Νάντια Μπουλέ Instagram

Σε έναν κόσμο που τα πολύ μακριά νύχια έχουν γίνει η νόρμα, είναι πραγματικά αναζωογονητικό να βλέπεις celebrities, όπως η Νάντια Μπουλέ, να διατηρεί τα νύχια της πάντα κοντά. Κοντά δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση βαρετά, αφού η παρουσιάστρια έχει αποδείξει αμέτρητες φορές πως υπάρχουν πολλά nail looks που ταράζουν πολύ στο κοντό μήκος. Το ίδιο έκανε και πριν μερικές μέρες όταν ανέβασε μία νέα φωτογραφία της στο Instagram, όπου και εντοπίσαμε ένα από τα πιο κομψά σχέδια για κοντά νύχια του 2022.

Η Ανθή Βούλγαρη έβαψε τα νύχια της στο πιο classy χρώμα όλων των εποχών

Η Νάντια Μπουλέ επέλεξε για το μανικιούρ της ένα από τα αγαπημένα της χρώματα, το κλασικό pink nude. Τα κοντά τετράγωνα νύχια της διακοσμήθηκαν στη συνέχεια με μία μαύρη λεπτή γραμμή στη μέση τους, που έκανε το neutral μανικιούρ της να δείχνει πολύ πιο ενδιαφέρον.

Αν αγαπάς το κοντό μήκος στα νύχια, ακολούθησε το παράδειγμα της Νάντιας Μπουλέ και προτίμησε μίνιμαλ nail art σχέδια, αντί για μαξιμαλιστικά σχέδια, που μπορεί να δείξουν "στριμωγμένα". Τα γεωμετρικά σχήματα, τα μικροσκοπικά φλοράλ, οι γραμμές και τα dots είναι σίγουρα οι πιο κολακευτικές επιλογές. Αν προτιμάς τα πιο κλασικά σχέδια, υιοθέτησε την τάση του baby french manicure, δηλαδή του γαλλικού μανικιούρ με πολύ λεπτή λευκή ή χρωματιστή γραμμή στην άκρη.

Αυτό είναι το πιο διαχρονικό μανικιούρ για κοντά νύχια

Δες το nail look της:


10 ακόμα σχέδια για κοντά νύχια 2022

Συγκεντρώσαμε παρακάτω 10 ακόμα σχέδια για κοντά νύχια 2022 για να πάρεις ιδέες πριν το επόμενο ραντεβού σου στο nail salon:

Αυτό είναι το χρώμα νυχιών που κάνει κάθε γυναίκα πιο ελκυστική κι ερωτεύσιμη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ