Follow us

Τα 5 καλύτερα προϊόντα ντεμακιγιάζ ώστε να αφαιρείς με μια μόνο κίνηση ακόμα και το αδιάβροχο makeup

Αυτά τα προϊόντα ντεμακιγιάζ για το πρόσωπο και τα μάτια θα κάνουν την καθημερινή διαδικασία καθαρισμού "παιχνιδάκι".

ντεμακιγιάζ Istock Photo

Μην εκπλαγείς αν σου πούμε ότι τα προϊόντα ντεμακιγιάζ (προσώπου και ματιών) είναι από τα πιο σημαντικά skincare προϊόντα στο μπάνιο σου. Κι αυτό συμβαίνει γιατί το ντεμακιγιάζ προσώπου είναι εξαιρετικά σημαντικό, και πρέπει να το κάνεις σωστά, με τα κατάλληλα προϊόντα, απαραιτήτως κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς και χωρίς καμία εξαίρεση.

Ο λόγος είναι απλός: Το έντονο makeup, εκτός του ότι φράσσει τους πόρους με κίνδυνο την εμφάνιση ακμής αλλά και άλλων ερεθισμών, ξηραίνει το δέρμα και δεν το αφήνει να αναπνέει. Και κατά τη διάρκεια της νύχτας θέλουμε το δέρμα μας να είναι "γυμνό" και καθαρό από χρωστικές μακιγιάζ, ρύπους και βακτήρια, έτσι ώστε να προχωράει απρόσκοπτα η διαδικασία ανανέωσής του - που συμβαίνει κυρίως ενώ κοιμόμαστε.

Sleeping beauty | 5 tips ομορφιάς για να ξυπνάς κάθε πρωί πιο όμορφη και φρέσκια από ποτέ

Είναι γεγονός μάλιστα ότι πολλοί δερματολόγοι συμβουλεύουν να κάνεις απαλό ντεμακιγιάζ ακόμα και αν δεν είσαι καθόλου βαμμένη, με στόχο να απομακρύνεις τους ρύπους και τα βακτήρια που έχουν συγκεντρωθεί στο πρόσωπό σου κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Όσον αφορά στο ντεμακιγιάζ ματιών, αυτό μπορεί να γίνει πολύ tricky, ιδίως όταν φοράμε έντονες σκιές και πολλές στρώσεις μάσκαρα. Πόσες φορές δεν έχεις τρίψει με μανία τα μάτια σου, προσπαθώντας να αφαιρέσεις το επίμονο eye liner και μάσκαρα, με αποτέλεσμα όχι μόνο να μουτζουρώνεσαι αλλά και να μένουν υπολείμματα από τις χρωστικές που δημιουργούν το εφέ των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια; Εξού και πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση και σε αυτό, μιας και σε καμία περίπτωση δεν θες να ταλαιπωρείς τις βλεφαρίδες και τα μάτια σου ή να μένουν υπολείμματα μακιγιάζ σε μια από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου.

6 lash serums για βλεφαρίδες δυνατές και μακριές, σαν ψεύτικες

Δες εδώ όλα τα tips για το πώς να αφαιρέσεις αποτελεσματικά το βαρύ μακιγιάζ από το πρόσωπό σου

Πέρα από τα σωτήρια tips ντεμακιγιάζ, ώστε να γίνεται αυτό σωστά και με τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία για την επιδερμίδα σου, αυτό που προτείνουμε να κάνεις άμεσα είναι να εφοδιαστείς με ποιοτικά προϊόντα ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών, που είναι ικανά να αφαιρέσουν ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ με μία μόλις κίνηση, αφήνοντας πεντακάθαρη την επιδερμίδα σου στη στιγμή - και χωρίς καθόλου κόπο.

Μπορεί να είναι σε μορφή micellaire (διφασικό ή μη), γαλακτώματος / λοσιόν ακόμα και ελαίου ή balm.

Δες παρακάτω τα 5 καλύτερα (και πιο αγαπημένα μας) προϊόντα ντεμακιγιάζ για το πρόσωπο και τα μάτια:

Biology Νερό Ντεμακιγιάζ με Μικύλλια, A-Derma

Biology Νερό Ντεμακιγιάζ με Μικύλλια, A-Derma

Ένα πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν, με 100% συστατικά φυσικής προέλευσης που καθαρίζει απαλά και αφαιρεί το μακιγιάζ χωρίς να ξηραίνει το δέρμα, εξαλείφει τους ρύπους και τα υπολείμματα ενώ προσφέρει ενυδάτωση όλη μέρα.

Intral Daily Micellar Toner, Darphin

Intral Daily Micellar Toner, Darphin

Καθημερινό toner που αναζωογονεί το δέρμα ενώ παρέχει απαλό αλλά αποτελεσματικό καθαρισμό.
Παρέχει απαλή αποτοξίνωση, χωρίς να ερεθίζει. Η επιδερμίδα χαλαρώνει, καταπραΰνεται και ανακουφίζεται άμεσα.
Η σύνθεσή του αποτελείται από 98% ενυδατικά ενεργά συστατικά, συμπεριλαμβανομένου του Υαλουρονικού Οξέος και του μοναδικού Calm Complex της Intral, που βοηθούν στη διατήρηση των επιπέδων υγρασίας του δέρματος και βελτιώνουν τη λάμψη του.

The Cleansing Milk, Lierac

The Cleansing Milk, Lierac

Γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ με Σύμπλεγμα Θαλάσσιων Πρεβιοτικών που συμβάλλει στη διατήρηση του μικροβιώματος του δέρματος. Η ελαφριά και μη-λιπαρή βελούδινη υφή του καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα ενώ χαρίζει μια λαμπερή και γεμάτη θρέψη όψη.

Vinoclean Make-Up Removing Cleansing Oil, Caudalie

Vinoclean Make-Up Removing Cleansing Oil, Caudalie

Καθαριστικό έλαιο με μείγμα θρεπτικών φυτικών ελαίων 100% φυσικής προέλευσης για το πρόσωπο και τα μάτια που αφαιρεί όλους τους τύπους μακιγιάζ ακόμη και το αδιάβροχο. Καθαρίζει και εξαλείφει το μακιγιάζ και τους ρύπους χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Η υφή ελαίου δεν αφήνει λιπαρότητα και γυαλάδες και παίρνει την μορφή γαλακτώματος όταν έρθει σε επαφή με νερό. 

Sensibio H2O Εye Διφασικό Nερό Micellaire για Ντεμακιγιάζ Ματιών & Χειλιών, Bioderma

Sensibio H2O Εye Διφασικό Nερό Micellaire για Ντεμακιγιάζ Ματιών & Χειλιών, Bioderma

Διφασικό νερό micellaire για ντεμακιγιάζ ματιών και χειλιών που αφαιρεί απαλά ακόμη και το πιο έντονο μακιγιάζ από τα ευαίσθητα μάτια και χείλη (μάσκαρα, κραγιόν). Απομακρύνει τους ρύπους χωρίς να χρειάζεται τρίψιμο και είναι ιδανικό για το αδιάβροχο μακιγιάζ. Δεν αφήνει λιπαρότητα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ