Air Cut | Το κούρεμα που θα κάνει τα μαλλιά σου να μοιάζουν με διαφήμιση σαμπουάν

Το νέο viral κούρεμα στο TikTok είναι ιδανικό για εσένα που θέλεις να χαρίσεις όγκο και κίνηση στα μαλλιά σου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Τα κορίτσια στις διαφημίσεις σαμπουάν έχουν τα πιο ζηλευτά μαλλιά -αδύνατο να διαφωνήσεις μαζί μας. Τα μαλλιά τους δείχνουν πάντα τόσο πλούσια, λαμπερά και στιλπνά, λες και μονίμως τα φυσά ένα αεράκι. Spoiler alert: Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Τα καλά νέα είναι ότι χάρη στο νέο it κούρεμα για πλούσιο όγκο μπορείς να τους μοιάσεις. Για αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσεις τους Κορεάτες hairstylists, που για μία ακόμα φορά έκαναν τα "μαγικά" τους, γεμίζοντας τη for you page μας στο TikTok με το πιο κολακευτικό κούρεμα ever.

Είναι επίσημο | Αυτό είναι το κούρεμα που θα αντικαταστήσει τα curtain bangs

Air Cut | Το νέο it κούρεμα για πλούσιο όγκο

Φυσικά αναφερόμαστε στο air cut, το νέο viral κούρεμα για όγκο στο TikTok. Στην ουσία πρόκειται για την εξέλιξη των επίσης πολύ δημοφιλών wolf cut και shullet.

Το εν λόγω κούρεμα χαρακτηρίζεται από έντονα layers πολύ κοντά μεταξύ τους, τα οποία επικεντρώνονται κυρίως γύρω από το πρόσωπο, αλλά και wispy curtain bangs ή φράντζα στο πλάι, που κάνουν το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει εξαιρετικά voluminous κι αέρινο. Τα μαλλιά αποκτούν πλούσιο όγκο και κίνηση ανεξάρτητα από τον τύπο και το μήκος τους.

Subtle Shag | Το νέο it κούρεμα της σεζόν δείχνει υπέροχο ακόμα και χωρίς styling

Η εν λόγω τεχνική χαρίζει υπέροχο σχήμα στα μαλλιά και μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε τύπο μαλλιών. Εμείς βέβαια θα σου προτείναμε να αποφύγεις το trend αν έχεις πολύ λεπτά μαλλιά, καθώς το τόσο έντονο φιλάρισμα μπορεί να τα κάνει να δείχνουν see through πετυχαίνοντας έτσι το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλεις.

U Cut | Το κούρεμα που πρέπει να ζητήσεις φέτος αν έχεις λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο

Τα κακά νέα είναι ότι για να διατηρήσεις αυτό το airy look θα πρέπει να φρεσκάρεις το κούρεμά σου αυστηρά κάθε έξι με οκτώ εβδομάδες. Oh well!

Director's Note: Για να ενισχύσεις τον fluffy χαρακτήρα του εν λόγω κουρέματος, υιοθέτησε ένα blowout χτένισμα, χρησιμοποιώντας το σεσουάρ, μια φαρδιά, στρογγυλή βούρτσα και rollers.

Το "αντιγηραντικό" χρώμα μαλλιών που είναι καλύτερο από botox