Follow us

Είναι επίσημο | Αυτό είναι το κούρεμα που θα αντικαταστήσει τα curtain bangs

Το στιλ που θα βλέπεις παντού τους επόμενους μήνες.

φράντζα στο πλάι Splash News/Ideal Image

Όταν η Bella Hadid δίνει την έγκριση της σε μία τάση, είναι δεδομένο ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα τη βλέπουμε παντού. Είναι κάτι σα νόμος. Αυτός είναι ο λόγος που με βάση την πιο πρόσφατη βραδινή της έξοδο, το κούρεμα που θα αντικαταστήσει τα curtain bangs δεν είναι άλλο από την φράντζα στο πλάι.

U Cut | Το κούρεμα που πρέπει να ζητήσεις φέτος αν έχεις λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο

Φράντζα στο πλάι | Το νέο it κούρεμα μετά τα curtain bangs

Είναι επίσημο | Αυτό είναι το κούρεμα που θα αντικαταστήσει τα curtain bangs

Για τα 26α γενέθλιά της την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, η Bella Hadid βγήκε για φαγητό με τους φίλους της στο Brooklyn. Για την περίσταση το supermodel επέλεξε ένα total '00s look, το οποίο αποτελείτο από ένα δαντελένιο φόρεμα, ένα oversized jacket και γυαλιά με κίτρινο φακό. Το στοιχείο εκείνο της εμφάνισής της, το οποίο ξεχώρισε ήταν το bouncy blowout της με την έντονη φράντζα στο πλάι.

Curtain Cut | Το άκρως κολακευτικό κούρεμα που έχει λατρέψει το fashion crowd

φράντζα στο πλάι

Η φράντζα στο πλάι αποτελούσε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των early '00s με icons της εποχής, όπως η Rihanna, η Avril Lavigne και η Selena Gomez να την κάνουν μέρος του signature look τους. Τα τελευταία χρόνια, το debate μεταξύ της χωρίστρας στη μέση και της χωρίστρας στο πλάι είναι πιο έντονο από ποτέ, με την Gen Z να έχει ορίσει το δεύτερο "millennial hairstyle".

Δεν αποκλείεται ωστόσο με τη νέα χρονιά, οι "υπέρμαχοι" της χωρίστρας στη μέση να αλλάξουν γνώμη αφού η φράντζα στο πλάι φαίνεται πως κάνει δυναμικό comeback με την Dua Lipa, την Kim Kardashian, την Selena Gomez και -φυσικά- την Bella Hadid να της δίνουν ξεκάθαρη ψήφο εμπιστοσύνης. Τι λες; Θα ενδώσεις στην throwback τάση;

Ποια κλάμερ; Η Bella Hadid φόρεσε το νέο it αξεσουάρ μαλλιών που λύνει τα χέρια στο καθημερινό styling

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ