Follow us

Το ανέξοδο makeup hack για να κάνεις πιο λευκό το χαμόγελό σου στο λεπτό

Απόκτησε πιο λευκά δόντια χωρίς λεύκανση με τον πιο ανέξοδο τρόπο που θα μπορούσες να φανταστείς.

Miranda Kerr Splash News / Ideal Image

Γίνεται να έχεις λευκά δόντια χωρίς λεύκανση; Φυσικά και γίνεται, και μάλιστα σού έχουμε τον πιο ανέξοδο τρόπο για να τα αποκτήσεις σε χρόνο μηδέν και με μία μόλις κίνηση.

Κανένας τεχνητός τρόπος για να κάνεις πιο λαμπερό το χαμόγελό σου: το μόνο που θα χρειαστείς είναι το... κραγιόν σου. Ναι καλά άκουσες, ένα μόνο κραγιόν αρκεί, εφόσον πληροί κάποιες προϋποθέσεις.

Τα 5 πανέξυπνα makeup hacks που ακολουθούν όλες οι Γαλλίδες για να δείχνουν νεότερες

Ποιες αποχρώσεις κραγιόν είναι οι καταλληλότερες για να δείξει λαμπερό το χαμόγελό σου;

Καλό είναι να έχει μπλε (ψυχρούς) υποτόνους και όχι κίτρινους (θερμούς), γεγονός που πρακτικά σημαίνει ότι πρέπει να προτιμάς σκούρες αποχρώσεις όπως το μπορντό, το δαμασκηνί ή το σκούρο κόκκινο και να αποφεύγεις τα πορτοκαλί, ροζ, κοραλί και καφέ που όσο ωραία κι αν είναι, δυστυχώς κάνουν τα δόντια σου να φαίνονται κίτρινα, ακόμα κι αν δεν είναι. Αντιθέτως, τα σκουρότερα χρώματα κάνουν ωραία αντίθεση με το δέρμα και τα χείλη και αναδεικνύουν το λευκό των δοντιών, δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι είναι ακόμα πιο λευκά από την πραγματικότητα.

Pro tip: Πριν την εφαρμογή του κραγιόν, αφιέρωσε λίγα λεπτά στο περίγραμμα των χειλιών σου καθώς θα συγκρατήσει το χρώμα ώστε να μην ξεφύγει από τα όρια και δείξει αντιαισθητικό το αποτέλεσμα.

5 διαχρονικά beauty tips για να δείχνεις πάντα νέα

Note: Η λύση της λεύκανσης φαντάζει η ιδανικότερη για να αποκτήσει κανείς κατάλευκα δόντια άμεσα και εύκολα, δεν είναι όμως για όλους η ενδεδειγμένη για πολλούς λόγους. Στα συν ότι, αν γίνεται συνέχεια, προκαλεί ευαισθησία στα δόντια και μπορεί να τα φθείρει, προκαλώντας περαιτέρω προβλήματα, ιδίως αν υπάρχει ήδη ευαισθησία. Ο μόνος αρμόδιος για να σε συμβουλεύσει σχετικά είναι ο οδοντίατρος που εμπιστεύεσαι, που θα κρίνει αν χρειάζεσαι λεύκανση αλλά και σε ποιον βαθμό.

Τα 7 μπορντό κραγιόν που δεν θα μπορείς να αποχωριστείς φέτος τον χειμώνα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ