Follow us

Δανάη Παππά | Το φιλαριστό κούρεμά της είναι super κολακευτικό για όλες τις γυναίκες

Μην το σκέφτεσαι: Πρέπει να το υιοθετήσεις κι εσύ ASAP.

Δανάη Παππά Instagram

Μια γρήγορη "βόλτα" στο προφίλ της Δαναής Παππά στο Instagram θα σε πείσει πως εκτός από πολύ ταλαντούχα ηθοποιός με σπουδαίες σειρές στο βιογραφικό της (βλ. Τατουάζ, Σασμός κλπ), είναι και το απόλυτο it girl. Αυτό αποδεικνύεται όχι μόνο από το καλά ενημερωμένο στιλ της, αλλά και από τις εξαιρετικά σύγχρονες beauty επιλογές της.

Μαρία Ηλιάκη | Το άρωμα καθαριότητας που φορά εδώ και 10 χρόνια

Η Δανάη Παππά έχει υιοθετήσει τη Νο.1 τάση στα κουρέματα για φέτος, δηλαδή ένα φιλαριστό cut με curtain bangs, το οποίο μάλιστα είναι εξαιρετικά κολακευτικό για όλες τις γυναίκες. Οι λόγοι; Voilà:

Έχει το τέλειο μήκος

Τα μαλλιά της Δανάης Παππά έχουν το ιδανικό μήκος. Δεν είναι ούτε πολύ μακριά, έτσι ώστε να "βαραίνουν" και να χάνουν τον όγκο τους, αλλά ούτε και πολύ κοντά έτσι ώστε να είναι δύσκολα στο styling. Αντίθετα, καθώς φτάνουν λίγο πιο πάνω από το στήθος, μπορούν να πιαστούν εύκολα σε αλογοουρές και updos.

PS: Λατρεύουμε το γεγονός ότι πολλές φορέςαλλάζει τη χωρίστρα της δημιουργώντας μια αυτοσχέδια φράντζα στα μαλλιά της -μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της επόμενης χρονιάς.

Η Βάσια Κωσταρά φόρεσε το κραγιόν που θα γίνει ανάρπαστο τους επόμενους μήνες

Τονίζει τα ζυγωματικά

Ένα στοιχείο του κουρέματός της που σίγουρα αξίζει να αντιγράψεις είναι τα curtain bangs της, τα οποία είναι αρκετά μακρι ,έτσι ώστε να "κάθονται" στα ζυγωματικά, τονίζοντάς τα.

Τα 5 χρώματα μαλλιών που θα βλέπεις παντού φέτος το χειμώνα

Έχει το πιο σωστό φιλάρισμα

Το κούρεμά της έχει διανθιστεί από μακριά layers, τα οποία χαρίζουν πλούσιο όγκο και κίνηση στα μαλλιά της. Ένα ακόμα plus του εν λόγω φιλαρίσματος; Ακόμα και τις μέρες που δεν κάνει hairstyling, απλά εφαρμόζοντας ένα texturizing spray στα μήκη, μπορεί να πετύχει ένα πολύ cool messy look.

Director's Note: Για να πετύχεις το χαρακτηριστικό fluffy hair look της, υιοθέτησε ένα blow out χτένισμα χρησιμοποιώντας το σεσουάρ και μια φαρδιά, στρογγυλή βούρτσα. Για ακόμα περισσότερο όγκο, άφησε τα μαλλιά σου να κρυώσουν, τυλιγμένα σε rollers.

Air Cut | Το κούρεμα που θα κάνει τα μαλλιά σου να μοιάζουν με διαφήμιση σαμπουάν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ