Follow us

Μαρία Ηλιάκη | Το άρωμα καθαριότητας που φορά εδώ και 10 χρόνια

"Αφήνει μια αίσθηση καθαριότητας χωρίς να μυρίζει κλασικό σαπούνι".

Μαρία Ηλιάκη άρωμα NDP

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στη μυρωδιά των φρεσκοπλυμένων ρούχων ή εκείνη μιας ζεστής, αφράτης πετσέτας, κατευθείαν από το στεγνωτήριο; Η Μαρία Ηλιάκη σίγουρα όχι. Όπως μάς λέει, δεν μπορεί τα έντονα αρώματα. "Καθόλου όμως", τονίζει. Αντίθετα, προτιμά εκείνα, που μυρίζουν καθαριότητα και φρεσκάδα.

Δέσποινα Βανδή | Αυτό είναι το δροσερό άρωμα που φορά εδώ και χρόνια

Το αγαπημένο άρωμα της Μαρίας Ηλιάκη

"Το αγαπημένο μου άρωμα τα τελευταία 10 χρόνια είναι το Not A Perfume Eau de Parfum του οίκου Juliette Has a Gun (notos.gr)", μας αποκαλύπτει. "Αφήνει μια αίσθηση και ένα άρωμα καθαριότητας χωρίς να μυρίζει κλασικό σαπούνι". Αυτό οφείλεται στις νότες από cetalox, ένα συνθετικό άρωμα, που θυμίζει ξυλώδεις νότες musk και amber. Κάτι ακόμα που της αρέσει σε αυτό το άρωμα, όπως λέει, είναι ότι δεν το μυρίζει η ίδια, παρά μόνο οι άλλοι.

Μαρία Ηλιάκη | Το άρωμα καθαριότητας που φορά εδώ και 10 χρόνια

Κάτια Ζυγούλη | Το αγαπημένο της άρωμα είναι κομψό και ταυτόχρονα εξαιρετικά αισθησιακό

"Γενικά δεν αλλάζω αρώματα εύκολα, είμαι λίγο δύσκολη. Θυμάμαι όμως ότι για πολλά χρόνια φορούσα το Infusion d’Iris Eau de Parfum του οίκου Prada", λέει. Πρόκειται για ένα εξίσου "καθαρό" άρωμα, το διασημότερο της συλλογής Les Infusions de Prada. H ίριδα Pallida "παντρεύεται" με εκκεντρικές νότες κορυφής από νερολί και μανταρίνι και νότες βάσης από βενζόη, συνθέτοντας ένα μοντέρνο, λουλουδάτο και ξυλώδες μπουκέτο, που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις. Plus, το vintage inspired μπουκάλι δείχνει υπέροχο σε κάθε boudoir.


άρωμα

Πηνελόπη Αναστασοπούλου | Το γλυκό άρωμα που φοράει απ' όταν ήταν 12 χρονών

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ