Follow us

Οι καλύτεροι οροί προσώπου με υαλουρονικό οξύ που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Δρουν σαν ενέσεις ενυδάτωσης αφήνοντας την επιδερμίδα πιο "γεμάτη" και νεανική.

ορός προσώπου με υαλουρονικό οξύ Istock Photo

Δραστικά συστατικά έρχονται και φεύγουν από τη μόδα, αλλά υπάρχει ένα που διατηρεί ακέραια τη θέση τους στις προτιμήσεις όλων των γυναικών. Ο λόγος φυσικά για το υαλουρονικό οξύ. Μην ψάξεις μακριά για το καλύτερο σέρουμ. Θα τον βρεις λίγα μέτρα μακριά, στο φαρμακείο της γειτονιάς σου. Ανακάλυψε παρακάτω τους καλύτερους ορούς προσώπου με υαλουρονικό οξύ, που δρουν σαν ενέσεις ενυδάτωσης αφήνοντας την επιδερμίδα πιο "γεμάτη" και νεανική:

Οι 7 καλύτερες κρέμες ματιών με υαλουρονικό οξύ που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Γιατί να εντάξεις έναν ορό προσώπου με υαλουρονικό οξύ στη ρουτίνα σου;

Το υαλουρονικό οξύ προσφέρει κατά κύριο λόγο ενυδάτωση, ενώ αν το μοριακό του βάρος το επιτρέπει, μπορεί και διεισδύει στις βαθύτερες στιβάδες της επιδερμίδας με αποτέλεσμα να ενισχύει την οργάνωση και τη συνοχή των κυττάρων, αποκαθιστώντας σταδιακά τη σφριγηλότητά της και "γεμίζοντας" τις ρυτίδες εκ των έσω. Αν λοιπόν διανύεις την τρίτη ή τέταρτη δεκαετία της ζωής σου και νιώθεις πως η ενυδάτωση είναι το Νο.1 skincare concern σου αυτήν την στιγμή, τότε ένας ορός προσώπου με υαλουρονικό οξύ αποτελεί την πλέον ιδανική προσθήκη στη ρουτίνα σου.

Τα 7 καλύτερα καθαριστικά προσώπου που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

Director's Choice | Οι καλύτεροι οροί προσώπου με υαλουρονικό οξύ στο φαρμακείο

Hydragenist Oxygenating Serum, Lierac (στα φαρμακεία)

Hydragenist Oxygenating Serum, Lierac (στα φαρμακεία)

Με μέγιστη συγκέντρωση σε σύμπλοκο Hydra O2 (15%) και εμπλουτισμένος με AHA, ο ορός της σειράς Hydragenist προσφέρει στην επιδερμίδα μία αληθινή ένεση ενυδάτωσης, βοηθώντας σημαντικά στη μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. 

Hyaluronic Acid Cream Bοοster, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Hyaluronic Acid Cream Bοοster, Frezyderm (στα φαρμακεία)

Το Hyaluronic Acid Cream Bοοster εμπλουτίζει με βιοενεργό υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους τη καθημερινή κρέμα, προσφέροντας ισχυρή ενυδάτωση κι αριστοποιώντας την κυκλοφορία του νερού σε κυτταρικό επίπεδο.

Hyalu B5 Serum, La Roche-Posay (στα φαρμακεία)

Hyalu B5 Serum, La Roche-Posay (στα φαρμακεία)

Χάρη στη μοναδική σύνθεσή του με 2 τύπους καθαρού υαλουρονικού αξέος, βιταμίνη Β5 και madecassoside, το Hyalu B5 Serum επανορθώνει και «γεμίζει» την επιδερμίδα αποκαθιστώντας τον ενυδατικό φραγμό του δέρματος και ενεργοποιώντας την κυτταρική ανάπλαση.

Liftactiv Supreme Ha Epidermic Filler, Vichy (στα φαρμακεία)

Liftactiv Supreme Ha Epidermic Filler, Vichy (στα φαρμακεία)

Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε υαλουρονικό οξύ, το Liftactiv Supreme Ha Epidermic Filler διορθώνει τα σημάδια γήρανσης που προκαλούνται από την απώλεια υαλουρονικού οξέος στην επιδερμίδα, χαρίζοντας μια πιο "γεμάτη" όψη στην επιδερμίδα.

Hydraphase Intense Serum, La Roche-Posay (στα φαρμακεία)

Hydraphase Intense Serum, La Roche-Posay (στα φαρμακεία)

Με υαλουρονικό οξύ, αργινίνη, σερίνη και ιαματικό νερό, το Hydraphase Intense Serum αφήνει την ευαίσθητη επιδερμίδα αναζωογονημένη και εξαιρετικά ενυδατωμένη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ