Follow us

Η Δούκισσα Νομικού με wispy bangs | Οι αφέλειες που θα ζήλευε και η πιο κομψή Γαλλίδα

Οι wispy bangs είναι το νέο, "it" κούρεμα του χειμώνα που θα υιοθετήσουμε όλες.

Νομικού NDP

Μπορεί η Δούκισσα Νομικού να μην προτιμά τις συχνές και δραστικές αλλαγές στα μαλλιά της, αφού έχει μείνει πιστή στα πολύ μακριά, λαμπερά ξανθά μαλλιά της τα τελευταία χρόνια, επεμβαίνοντας κυρίως στις άκρες για το φρεσκάρισμά τους όποτε χρειαστεί.

Μία από τις σπάνιες αλλαγές που επέλεξε να κάνει ωστόσο μας άφησε άφωνες, αφού έκανε μεγάλη διαφορά στο look της. Ο λόγος για τις wispy bangs, ένα είδος αφελειών που μπορεί να είναι από τις πιο διακριτικές bangs που μπορείς να κάνεις, χαρίζουν ωστόσο ένα πολύ κολακευτικό look στο πρόσωπο. Είναι η τέλεια λύση για εσένα που θες μεν να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου, όμως δεν θες να "φωνάζει" από μακριά. Όλοι οι τύποι αφελειών είναι ικανοί να αλλάξουν ολοκληρωτικά μια εμφάνιση και ένα hair look χωρίς να κοπεί μήκος από τα υπόλοιπα μαλλιά, όμως ειδικά οι wispy bangs είναι οι πιο κλασικές και οι πιο εύκολες.

Δούκισσα Νομικού | Υιοθέτησε μια από τις πιο hot τάσεις μαλλιών του φθινοπώρου

Πρόκειται για εκείνες τις πιο αραιές αφέλειες, που μοιάζουν πολύ με curtain bangs, όμως είναι τόσο λεπτές που άνετα μπορείς να τις κρύψεις ανάμεσα στα μαλλιά σου όποτε δεν θες να φαίνονται. Επομένως, όποτε το θελήσεις και όποτε κρίνεις ότι ταιριάζουν με το χτένισμα που θες να κάνεις, είναι εκεί, και όποτε δεν τις θες, τις... εξαφανίζεις χτενίζοντάς τες στα πλαϊνά των μαλλιών σου.

Δες το κούρεμα της Δούκισσας Νομικού:

Η Δούκισσα Νομικού με wispy bangs | Οι αφέλειες που θα ζήλευε και η πιο κομψή Γαλλίδα

Σου θυμίζουν κάτι; Ναι, είναι το αγαπημένο κούρεμα των Γαλλίδων (φυσικά), αφού σίγουρα θα τις έχεις δει σε όλες τις fashionistas που χαζεύεις καθημερινά στο Instagram. Αυτό από μόνο του λέει πολλά για το πόσο κομψές και ντελικάτες είναι οι συγκεκριμένες αφέλειες, ενώ είναι γεγονός ότι χαρίζουν ένα french vibe στη στιγμή.

Editor's note: Μην τις προτιμήσεις αν έχεις πολύ σγουρά μαλλιά, καθώς οι wispy bangs "κάθονται" καλύτερα στα ίσια ή ελαφρώς σπαστά μαλλιά. Επιπλέον, φρόντισε η χωρίστρα σου να είναι χτενισμένη στη μέση και όχι στο πλάι, ώστε να είναι ισόποσα χωρισμένες οι αφέλειες και να δείχνουν ακόμα καλύτερες.

Χριστίνα Μπόμπα | Δοκίμασε το μικρό μυστικό των Γαλλίδων για τέλεια μαλλιά

Πάρε μια ιδέα για το πώς φαίνονται και από το βίντεο της παρουσιάστριας:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ