Follow us

Δούκισσα Νομικού | Υιοθέτησε μια από τις πιο hot τάσεις μαλλιών του φθινοπώρου

Ήταν hot to καλοκαίρι του ᾽22, θα εξακολουθήσει να είναι και το φθινόπωρο.

Δούκισσα Νομικού Instagram

Πέρα από την εκθαμβωτική ομορφιά της, το αψεγάδιαστο δέρμα και το συγκλονιστικό κορμί της, η Δούκισσα Νομικού θαυμάζεται και για τα μακριά, πλούσια ξανθά μαλλιά της. Πολύ συχνά - και ευτυχώς για εμάς - μοιράζεται τα tips που ακολουθεί για να δείχνουν υγιή και λαμπερά, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε "κλέψει" ιδέες χτενισμάτων από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στο προφίλ της στο Instagram.

Ως it girl καθώς είναι, φροντίζει να ακολουθεί όσες τάσεις μόδας και ομορφιάς θεωρεί ότι της ταιριάζουν, δημιουργώντας έτσι το δικό της, πολύ προσωπικό στιλ που έχει πιστούς fans. Έτσι έκανε και πρόσφατα, όταν διαπιστώσαμε ότι υιοθέτησε ένα από τα πιο hot hair trends της φετινής σεζόν: Το wet hair look, τα μαλλιά τύπου "μόλις-βγήκα-από-τη-θάλασσα".

Φροντίδα μαλλιών μετά τις διακοπές | Όλα τα βήματα για να επαναφέρεις τη λάμψη τους

Η συγκεκριμένη τάση θέλει τα μαλλιά βρεγμένα (είτε φυσικά είτε με τη βοήθεια προϊόντων styling) και χτενισμένα προς τα πίσω, αφήνοντας ολόκληρο το πρόσωπο να φανεί. Φέτος το καλοκαίρι έκανε θραύση τόσο ανάμεσα σε χιλιάδες fashion shows επιφανών σχεδιαστών μόδας του εξωτερικού όσο και στα social media διάσημων fashionistas, beauty influencers και πασίγνωστων μοντέλων που το υιοθετούσαν τόσο στις διακοπές όσο και στις βραδινές εξόδους τους. Mάλιστα, φαίνεται να εξακολουθεί να προτιμάται ακόμα και μετά τις διακοπές, αφού μια ματιά να ρίξεις στο red carpet του Φεστιβάλ Βενετίας που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή που μιλάμε, θα διαπιστώσεις ότι είναι ένα από τα επικρατέστερα hair looks πολλών διασημοτήτων.

Έτσι και η Δούκισσα Νομικού κατάφερε να λάμψει με το συγκεκριμένο στιλ μαλλιών, που το συνδυάζει είτε με πιο καθημερινά ρούχα είτε ακόμα και με πιο επίσημα. Και για του λόγου το αληθές, δες παρακάτω το αποτέλεσμα που λατρέψαμε:

Loading...
Loading...

Ο λόγος που μας αρέσει; Δεν είναι καθόλου στιλιζαρισμένο ενώ σού επιτρέπει να μην έχεις τα "τέλεια" μαλλιά κάθε στιγμή ούτε να ανησυχείς για το αν πετάει κάποια τριχούλα. Ταυτόχρονα, δείχνεις put together, σύγχρονη και μοδάτη ενώ το όλο στιλ σου θυμίζει κάτι από καλοκαίρι - μια αίσθηση που θέλουμε να μας ακολουθεί και το Σεπτέμβρη. Τι λες, θα το δοκιμάσεις;

Clean makeup | Πώς να αντιγράψεις το φρέσκο μακιγιάζ της Hailey Bieber για να φαίνεσαι πιο ξεκούραστη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ