Follow us

Μιμή Ντενίση | Τα αρώματα που φορά εδώ και χρόνια και δεν αλλάζει με τίποτα

Οι αγαπημένες της αρωματικές επιλογές για το χειμώνα και το καλοκαίρι.

Μιμή Ντενίση

Πράσινα, πουδρένια, φλοράλ, πικάντικα, γλυκά, φρουτώδη: Ανάμεσα σε τόσα είδη αρωμάτων, όλες οι γυναίκες ξεχωρίζουν μία κατηγορία ως την πιο αγαπημένη τους. Για την Μιμή Ντενίση αυτή είναι τα γλυκά αρώματα. Φυσικά τη ρωτήσαμε ποια είναι εκείνα, που ξεχωρίζει από τη συλλογή της:

Εβελίνα Παπούλια | Το μεθυστικό άρωμα που φορά αποκλειστικά εδώ και χρόνια

Τα αγαπημένα αρώματα της Μιμής Ντενίση

Όπως μας αποκάλυψε η ίδια, απεχθάνεται τα πράσινα αρώματα, ενώ λατρεύει τα πολύ γλυκά.

"Το χειμώνα φοράω το My Burberry Black Eau De Parfum του οίκου Burberry, το οποίο είναι αρκετά δυνατό", λέει . Πρόκειται για ένα καθαρά χειμερινό άρωμα, το οποίο συνδυάζει την ευωδία του ηλιόλουστου άνθους γιασεμιού με νέκταρ ροδάκινου και τόνους τριαντάφυλλου. Η χαρακτηριστική νότα τριαντάφυλλου στην καρδιά του My Burberry αποκτά μια γλυκιά και δελεαστική καραμελωμένη χροιά, ενώ το πατσουλί σε πλούσιο κεχριμπαρένιο χρώμα ολοκληρώνει το άρωμα, αναδίδοντας μια μεστή και σαγηνευτική ευωδία.

Μπέσσυ Μάλφα | Το άρωμα πούδρας που έχει πάντα στο boudoir της

Μιμή Ντενίση | Τα αρώματα που φορά εδώ και χρόνια και δεν αλλάζει με τίποτα

"Το καλοκαίρι προτιμώ το Miss Dior Eau de Toillete του οίκου Dior, το οποίο είναι πολύ πιο ανάλαφρο", λέει. Το εν λόγω staple στις αρωματικές συλλογές πολλών γυναικών είναι ένας μεθυστικός και αναζωογονητικός, λουλουδάτος ανεμοστρόβιλος. Ένα τρελό βαλς, που χορεύεται γύρω από το τριαντάφυλλο της Grasse και ένα πέπλο από μιγκέ, που συνδυάζεται με νότες από ξύσματα σαγκουίνι και πατσουλί.

Μιμή Ντενίση άρωμα

Τζένη Καρέζη | Το πικάντικο άρωμα που είχε γίνει η "υπογραφή" της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ