Follow us

Glitter Mascara | Η νέα εμμονή των it girls για βλέμμα που σαγηνεύει

Το viral προϊόν που πρέπει να προλάβεις πριν γίνει sold out την περίοδο των γιορτών.

μάσκαρα με γκλίτερ Splash News/Ideal Image

Από τότε που η Alexa Demie της σειράς Euphoria "στόλισε" τις βλεφαρίδες της με glitter για να βγει έξω με την Bella Hadid και την υπόλοιπη παρέα της, η μάσκαρα με γκλίτερ έγινε η νέα εμμονή των it girls του TikTok και κάτι μας λέει ότι όσο πλησιάζουμε τα Χριστούγεννα, ολοένα και περισσότερα brands θα λανσάρουν glitter top coat mascaras.

Barbie Ponytail | Το χτένισμα που κάνουν όλα τα it girls φέτος το φθινόπωρο

Μάσκαρα με γκλίτερ | Η νέα εμμονή των it girls

Καταλαβαίνουμε απόλυτα γιατί έχει γίνει τάση. Πρόκειται για τον πιο εύκολο και mess free τρόπο να χαρίσεις λίγη λάμψη στο makeup look σου, ακόμα κι αν είσαι τελείως αρχάρια στο μακιγιάζ. Το γκλίτερ αντανακλά όμορφα το φως κάνοντας το βλέμμα σου ακόμα και πιο σαγηνευτικό κι αναδεικνύοντας κάθε χρώμα ματιών.

Μπορείς να την εφαρμόσεις σε γυμνές βλεφαρίδες, αφού έχεις εφαρμόσεις μια μαύρη ή χρωματιστή μάσκαρα ή ακόμα και σαν σκιά, όπως προτείνει η παρακάτω TikToker. Εναλλακτικά, μπορείς να το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου party smokey eye look, όπως έκανε η Alexa Demie.

@therobelifeblog Obsessed with these glitter mascaras thanks to @beautykillsmua ! Perfect for NYE #viralmakeup #affordablemakeup #mascarareview #mascara ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey


5 body mists με άρωμα πούδρας για να μοσχομυρίζεις όλη μέρα

Αν δεν θέλεις να αγοράσεις μάσκαρα με γκλίτερ, μπορείς απλά να εφαρμόσεις ένα eyeliner με γκλίτερ -που σίγουρα έχεις στη συλλογή σου- στις βλεφαρίδες σου για να υιοθετήσεις την τάση. Αν πάλι είσαι έτοιμη να δοκιμάσεις full on την τάση, ιδού οι δύο πιο αγαπημένες μας μάσκαρα με γκλίτερ:

Glitter Top Coat Mascara, Sephora Collection (sephora.gr)

Glitter Top Coat Mascara, Sephora Collection (sephora.gr)

Volume Million Lashes Top Coat Glitter Mascara στην απόχρωση Transparent Gold, L'Oréal Paris

Volume Million Lashes Top Coat Glitter Mascara στην απόχρωση Transparent Gold, L'Oréal Paris

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ