Η Ελένη Χατζίδου δείχνει ακομπλεξάριστα πώς βάζει την περούκα που φορά καθημερινά στην εκπομπή της

"Δεν κατάλαβε κανείς όταν φόρεσα για πρώτη φορά,ούτε καν ο Ετεοκλης!".

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

H Ελένη Χατζίδου αποδεικνύει συνεχώς μέσα από τα social media και τη σχέση της με τον κόσμο, πόσο ακομπλεξάριστη γυναίκα είναι. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια της εκπομπής "Breakfast@Star" μοιράστηκε πριν από λίγο καιρό με τους followers της ένα βίντεο στο οποίο αποκάλυπτε πως τις περισσότερες μέρες, επιλέγει να φοράει περούκες.

Η Ελένη Χατζίδου έβγαλε on camera την περούκα που φορά κάθε μέρα στο πλατό της εκπομπής της

Τώρα, η Ελένη Χατζίδου "ξαναχτυπά" με ένα νέο βίντεο στο οποίο δείχνει για πρώτη φορά πώς φοράει τις περούκες. Πιο αναλυτικά, μετά από πλήθος σχολίων που δέχτηκε αναφορικά με το πόσο αληθοφανές είναι το αποτέλεσμα, η τραγουδίστρια επέλεξε να αναρτήσει ένα βίντεο με όλη την backstage αλήθεια.

Η Έλενα Παπαρίζου με το κούρεμα που την κάνει να μοιάζει ξανά 23ων ετών

Συγκεκριμένα, η Ελένη Χατζίδου έβγαλε ένα βίντεο μέσα από το καμαρίνι της δείχνοντας στους followers της όλα τα βήματα που ακολουθεί για να φορέσει την περούκα. Όπως αποκάλυψε, το πρώτο βήμα είναι να μαζέψει τα μαλλιά της σε ένα ειδικό σκουφάκι ενώ αμέσως μετά, τοποθετεί την εξατομικευμένη περούκα η οποία έχει στο περίγραμμα ένα επίσης ειδικό λάστιχο ώστε να μην μετακινείται.

"Οι περούκες είναι απίστευτα φυσικές. Το είδες άλλωστε σε μένα,δεν κατάλαβε κανείς όταν φόρεσα για πρώτη φορά,ούτε καν ο Ετεοκλης!", έγραψε στη λεζάντα του βίντεό της.

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής δεν παρέλειψε επίσης να αναφέρει πως η καθεμία που επιλέγει είναι από φυσική τρίχα και ειδικά φτιαγμένη για εκείνη, ενώ όπως είπε, δεν είναι η μόνη Ελληνίδα celebrity που φορά περούκα.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε μέσα από την πλατφόρμα του Tik Tok πως πολύ συχνά επιλέγει στην εκπομπή της να φορά περούκες, καθώς έτσι προστατεύει στο 100% τα φυσικά της μαλλιά, ενώ είναι έτοιμη σε χρόνο dt.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκανε το πιο κομψό γαλλικό μανικιούρ που έχουμε δει τελευταία