Follow us

Η Έλενα Παπαρίζου με το κούρεμα που την κάνει να μοιάζει ξανά 23ων ετών

Μήπως σήμερα ξυπνήσαμε στο 2005 και τη μέρα που κέρδισε την Eurovision;

MissBloom TEAM
Έλενα Παπαρίζου Instagram

Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε χθες στο Het Grote Songfestivalfeest, ένα ολλανδικό τηλεοπτικό πρόγραμμα συναυλιών με πρωταγωνιστές καλλιτέχνες του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, όπου και τραγούδησε το "My Number One” και το "Die For You”.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκανε το πιο κομψό γαλλικό μανικιούρ που έχουμε δει τελευταία

Αυτομάτως νιώσαμε ότι ξυπνήσαμε στο 2005, τη μέρα που κέρδισε την Eurovision για την Ελλάδα, όχι μόνο χάρη στο άκουσμα των iconic αυτών τραγουδιών, αλλά και στη σούπερ νεανική εμφάνισή της.

Για την περίσταση, επέλεξε να αφαιρέσει τα extensions που φορά τον τελευταίο καιρό, ελαφρύνοντας έτσι την κουπ της. Τα layers και τα curtain bangs της χάριζαν κοριτσίστικη ανεμελιά στην εμφάνισή της, αλλά και κίνηση και αέρα στα μαλλιά της. Λατρέψαμε επίσης το blow out χτένισμά της, το οποίο σε συνδυασμό με το φρέσκο μίνιμαλ μακιγιάζ της (πολύ πιο απλό από αυτό που συνηθίζει) την έκανε να μοιάζει τουλάχιστον 15 χρόνια νεότερη.

Αλεξάνδρα Καγιά | Η μητέρα της Βίκυς Καγιά με το νεανικό κούρεμα που κρύβει χρόνια από το πρόσωπο

Η παρακάτω εμφάνιση της είναι η τρανή απόδειξη ότι μερικές φορές όσο πιο απλό και μίνιμαλ είναι ένα look, τόσο το πιο όμορφο κι εντυπωσιακό δείχνει:

Δες το hair look της:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ