Follow us

Το πιο εμβληματικό κατάστημα καλλυντικών της Ερμού άνοιξε ξανά τις πόρτες του

Ο παράδεισος κάθε beauty lover.

MissBloom TEAM
Sephora

Με ένα εντυπωσιακό event εγκαινίων στις 18 Νοεμβρίου 2022 γιόρτασε η Sephora το re-opening του πιο εμβληματικού της καταστήματος επί της Ερμού 24. Το εντυπωσιακό κατάστημα μεγέθους 350τμ πρόκειται για το τρίτο ανανεωμένο concept store το οποίο συνδυάζει την τεχνολογία και την παροχή καινοτόμων εμπειριών στις κατηγορίες makeup, fragrance, skincare και haircare.

Το πιο εμβληματικό κατάστημα καλλυντικών της Ερμού άνοιξε ξανά τις πόρτες του
Sephora

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία παρευρέθηκαν celebrities, influencers και εκπρόσωποι του Τύπου, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το νέο makeup point που μετονομάστηκε σε Beauty Hub καθώς και όλα τα νέα λανσαρίσματα στην κατηγορία αυτή, αλλά και τις νέες υπηρεσίες όπως τα beauty classes και makeup services. Σε όλες τις θέσεις του Beauty Hub διατίθενται θύρες φόρτισης USB ενώ υπάρχουν ρυθμιστές έντασης και χρωματισμού (ψυχρό και θερμό) στους καθρέφτες που προσαρμόζονται ανάλογα με την εφαρμογή που πραγματοποιείται στον εκάστοτε πελάτη.

Sephora

Στο κομμάτι του Skincare Bar, οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία περιποίησης και να λάβουν προσωποποιημένες υπηρεσίες όπως η δωρεάν υπηρεσία διάγνωσης δέρματος, ενώ στο Fragrance τμήμα του καταστήματος διατίθεται η αποκλειστική υπηρεσία του fragrance engraving, πάνω στην ώρα για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές δώρων που θα ξεχωρίσουν.

Προχωρώντας στις τεχνικές καινοτομίες που χαρακτηρίζουν το ανανεωμένο Sephora κατάστημα, διατίθεται δωρεάν WiFi σύνδεση, ενώ υπάρχει υποστήριξη για remoting control του RGB φωτισμού, κάτι που θα συνδράμει στη δημιουργία ενός μοναδικού αγοραστικού περιβάλλοντος σε μία πληθώρα εορταστικών στιγμών – ενδεικτικά αναφέρεται ότι κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, το κατάστημα θα "λουστεί" με ένα υπέροχο μπλε χρώμα στο εσωτερικό του, δημιουργώντας ένα ακόμα πιο ζεστό και εορταστικό περιβάλλον.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ