Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου υιοθέτησε το νεανικό χτένισμα που θα βλέπεις παντού φέτος το χειμώνα

Η τάση που έχει την έγκριση των μεγαλύτερων οίκων.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Αν υπάρχει ένα χτένισμα για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022-23 που κατάφερε με πολύ μεγάλη επιτυχία να περάσει από το catwalk στο street style, αυτό είναι σίγουρα οι χαμηλές αλογοουρές διακοσμημένες με μαύρους φιόγκους.

Το "αντιγηραντικό" κούρεμα που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα

Για να φρεσκάρουμε τη μνήμη σου, να σου θυμίσουμε πως ο οίκος PatBo διακόσμησε τις χαμηλές επιμελώς ατημέλητες αλογοουρές των μοντέλων του με αφράτους, βελούδινους φιόγκους, ενώ η τάση παρουσιάστηκε και στο Fall-Winter 2022-23 show του οίκου Chanel, με τα μοντέλα να περπατούν στο catwalk έχοντας στα μαλλιά τους oversized μαύρους φιόγκους.

Την τάση πρόσφατα υιοθέτησε και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, η οποία εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής Studio 4 της Ερτ με ένα πουά φόρεμα του Βασίλη Ζούλια, το οποίο συνδύασε με μια messy χαμηλή αλογοουρά, διακοσμημένη με ένα λεπτό μαύρο φιόγκο.

Tiramisu | Το πιο απολαυστικό χρώμα μαλλιών του χειμώνα έχει γίνει ήδη ανάρπαστο στα κομμωτήρια

Το εν λόγω χτένισμα αν και πολύ νεανικό, έχει αποδειχτεί ουκ ολίγες φορές πως ταιριάζει σε γυναίκες κάθε ηλικίας. Ενδεικτικά να αναφέρουμε πως στο Hollywood έχει υιοθετηθεί με μεγάλη επιτυχία από την Julianne Moore, στη Μ.Βρετανία από την Kate Middleton, ενώ στην εγχώρια showbiz από την Φαίη Σκορδά και την Ελένη Τσολάκη.

Δες πώς υιοθέτησε την τάση η Νάνσυ Ζαμπέτογλου: