Follow us

Τα αφρόλουτρα που θα κάνουν το μπάνιο σου ακόμα πιο απολαυστικό

Έχουν τα πιο απολαυστικά αρώματα και είναι εμπλουτισμένα με 5x εκχυλίσματα φυσικής προέλευσης.

MissBloom TEAM
αφρόλουτρο Istock Photo

Αν αγαπάς τα αφρόλουτρα με εθιστικά αρώματα και απολαυστική υφή, τότε θα λατρέψεις τη νέα σειρά Dove Care By Nature, που είναι εμπλουτισμένη με 5x εκχυλίσματα φυσικής προέλευσης για να χαρίσει στην επιδερμίδα σου τη θρεπτική φροντίδα που χρειάζεται.

Η νέα σειρά Dove Care By Nature έχει ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, περιέχει 92% συστατικά φυσικής προέλευσης ενώ η σύνθεση της σέβεται το μικροβίωμα της επιδερμίδας σου. Παράλληλα, η συσκευασία είναι φιλική προς το περιβάλλον αφού έχει δημιουργηθεί από 100% ανακυκλωμένο υλικό.

Τα αφρόλουτρα που θα κάνουν το μπάνιο σου ακόμα πιο απολαυστικό

Στη σειρά θα βρεις τρία απολαυστικά αφρόλουτρα: το Dove Care By Nature Uplifting με βούτυρο μάνγκο κι εκχύλισμα αμυγδάλου, που βοηθά στην αποκατάσταση της ελαστικότητας του δέρματος και το κάνουν πιο ανθεκτικό κι απαλό, το Dove Care By Nature Glowing με εκχύλισμα άνθους λωτού και νερό ρυζιού, που παρέχει άμεση ενυδάτωση, τόνωση και μια αξιοζήλευτη λάμψη και το Dove Care By Nature Awakening με πράσινο τσάι Matcha και άνθη Sakura, που θρέφει την επιδερμίδα, αφήνοντάς τη μεταξένια, βελούδινη και απαλή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ