Follow us

Το απολεπιστικό προϊόν που λατρεύουν όλοι οι τύποι επιδερμίδας

Απαλύνει και καταπραΰνει το δέρμα, αποκαλύπτοντας την πιο λαμπερή και λεία όψη του.

MissBloom TEAM
αφυδατωμένη επιδερμίδα iStock

Η απολέπιση είναι απαραίτητη για ένα δέρμα απαλό και υγιές στην εμφάνιση, Δεν είναι όμως ούτε όλα τα δέρματα, ούτε όλα τα απολεπιστικά προϊόντα ίδια. Αν ένα απολεπιστικό προϊόν είναι πολύ "σκληρό" για το δέρμα σου μπορεί να του στερήσει τα φυσικά του λιπίδια και να προκαλέσει ακνεϊκές βλάβες, αυξημένη ευαισθησία ή ξηρότητα και ερεθισμούς.

Το Daily Milkfoliant σε μορφή πούδρας της Dermalogica είναι ένα από τα λίγα απολεπιστικά προϊόντα, που είναι ιδανικά για κάθε τύπο επιδερμίδας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και κάθε μέρα. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι απαλύνει και καταπραΰνει το δέρμα, με το 90% των καταναλωτών να έχει σημαντική καταπράϋνση μετά από μία μόνο χρήση.

Το απολεπιστικό προϊόν που λατρεύουν όλοι οι τύποι επιδερμίδας

Περιέχει βρώμη, καρύδα και φυτικά εκχυλίσματα πλούσια σε άλφα υδροξυοξέα (AHAs) και βήτα υδροξυοξέα (BHAs), που ενεργοποιούνται κατά την επαφή με το νερό, μετατρέποντας αυτό το απολεπιστικό σε μορφή πούδρας, σε έναν πλούσιο, κρεμώδη αφρό που αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους από την επιφάνεια του δέρματος, αφήνοντας την επιδερμίδα πιο λεία και πιο απαλή, ενώ τα θρεπτικά και απαραίτητα μεταλλικά στοιχεία και το υαλουρονικό οξύ αναπληρώνουν και υποστηρίζουν τον ενυδατικό φραγμό του δέρματος, για πιο ενυδατωμένο και υγιές δέρμα.

info
www.dermalogica-hellas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ