Follow us

7 αφρόλουτρα με άρωμα πούδρας που θα σε κάνουν να μη θέλεις να βγεις από το μπάνιο

Με νότες τριαντάφυλλου, λευκών λουλουδιών, musk, βανίλιας και ανθών κερασιάς.

αφρόλουτρο με άρωμα πούδρας Istock Photo

Ντελικάτα, διακριτικά και θηλυκά, τα αρώματα πούδρας είναι ανάμεσα στα αγαπημένα μας. Τις νότες τριαντάφυλλου, βανίλιας, musk, λευκών λουλουδιών, ανθών κερασιάς και ξύλων δεν τις αναζητάμε μόνο στα body mists, τα eau de parfum και τα eau de toilette, αλλά και στα shower gel για ακόμα πιο ενισχυμένο άρωμα, που διαρκεί. Ακολουθούν τα καλύτερα αφρόλουτρα με άρωμα πούδρας, που υπόσχονται να καθαρίσουν απαλά την επιδερμίδα, αφήνοντάς την λεία και απαλή, και παράλληλα να την "τυλίξουν" με την πιο μεθυστική εσάνς:

Baby Powder | 7 "εθιστικές" κρέμες σώματος με άρωμα πούδρας

Director's Choice | Τα 7 καλύτερα αφρόλουτρα με άρωμα πούδρας

Cherry Blossom Bubble Bath & Shower Gel, Sephora Collection (sephora.gr)

Cherry Blossom Bubble Bath & Shower Gel, Sephora Collection (sephora.gr)

Απαλό και διακριτικό, το Cherry Blossom Bubble Bath & Shower Gel με εκχύλισμα άνθους κερασιάς είναι σίγουρο ότι θα σε ενθουσιάσει.

Αφρόλουτρο Λευκά Άνθη, KORRES (στα φαρμακεία)

Αφρόλουτρο Λευκά Άνθη, KORRES (στα φαρμακεία)

Αυτό το αφρόλουτρο της KORRES με νότες από λευκά άνθη, περγαμόντο και άρωμα πούδρας είναι εμπλουτισμένο με πρωτεΐνες σιταριού και εκχυλίσματα αλόης και αλθαίας με αποτέλεσμα να βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων ενυδάτωσης της επιδερμίδας. 

Iris Shower Gel, L' Erbolario

Iris Shower Gel, L' Erbolario

Το Iris Shower Gel με το απαλό άρωμα πούδρας χάρη στο υγρό εκχύλισμα της ίριδας και τα αμινοξέα σιταριού, που περιέχει, εξασφαλίζει έναν απαλό καθαρισμό και μία επιδερμίδα πιο λεία από ποτέ.

Cherry Blossom Bath & Shower Gel, L' Occitane

Cherry Blossom Bath & Shower Gel, L' Occitane

Σαν τζελ για το ντους καθαρίζει και απαλύνει το δέρμα χωρίς να το ξηραίνει. Σαν αφρόλουτρο, μεταμορφώνεται σε κρεμώδη, πλούσιο αφρό στην επαφή του με το νερό. Και στις δύο περιπτώσεις, το Cherry Blossom Bath & Shower Gel "τυλίγει" την επιδερμίδα με το πιο απαλό, λεπτό άρωμα πούδρας.

Κίρκη Αφρόλουτρο για Χαλάρωση & Ισορροπία, Fresh Line

Κίρκη Αφρόλουτρο για Χαλάρωση & Ισορροπία, Fresh Line

Αυτό το κρεμώδες αφρόλουτρο με ντελικάτο, λουλουδάτο, πουδρένιο άρωμα καθαρίζει απαλά το δέρμα, χωρίς να αφαιρεί τα φυσικά λιπίδια της επιδερμίδας, εμποδίζοντας έτσι την ξηρότητα. Επιπλέον, τα αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου και υλάνγκ-υλάνγκ, που περιέχει, προωθούν τη συναισθηματική ισορροπία, ενώ το ξυλώδες άρωμα του κέδρου και η βιολέτα προσδίδουν ηρεμία και ανακουφίζουν από το άγχος. 

The Ritual Of Sakura Foaming Shower Gel, Rituals

The Ritual Of Sakura Foaming Shower Gel, Rituals

Εμπλουτισμένο με βιολογικό γάλα ρυζιού, ένα φυσικό συστατικό που θρέφει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και μεταξένια, και άνθη κερασιάς, κι έχοντας μια μοναδική τεχνολογία που μετατρέπει το τζελ σε αφρό, το The Ritual Of Sakura Foaming Shower Gel ειναι βέβαιο ότι θα κάνει το μπάνιο σου απίστευτα απολαυστικό.

Riviera Blossom Shower Gel, Erre Due

Riviera Blossom Shower Gel, Erre Due

Εκτός από το ότι αφήνει την επιδερμίδα καθαρή και μεταξένια, το Riviera Blossom Shower Gel την αρωματίζει με ένα αισθησιακό άρωμα εμπνευσμένο από την εξοχή της Γαλλικής Ριβιέρας με δροσερές νότες από περγαμόντο και ροδάκινο, γιασεμί, τριαντάφυλλο και αέρινο musk.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ