Follow us

Οι καλύτερες σειρές περιποίησης βαμμένων μαλλιών

6 βήματα για την περιποίηση των βαμμένων μαλλιών.

MissBloom TEAM
hair iStock

Τα μαλλιά είναι σημαντικά για την εξωτερική ομορφιά σου. Αν ανήκεις στις γυναίκες που τα βάφουν, πρέπει να γνωρίζεις πώς να τα περιποιείσαι γιατί εάν δεν τους δώσεις την κατάλληλη φροντίδα, τα μαλλιά σου θα σπάσουν ή θα καταστραφούν. Διάβασε μερικές σημαντικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να φροντίσεις τα βαμμένα μαλλιά σου.

Λούσου σωστά

Για ν’ αναπληρώσεις την υγρασία και ν’ αποφύγεις τη θαμπάδα, χρησιμοποίησε απαλό σαμπουάν και μαλακτικό, ειδικά για βαμμένα μαλλιά. Μείωσε τα καθημερινά λουσίματα για να διατηρήσεις το χρώμα τους ζωντανό. Επίσης, ξέπλυνε τα μαλλιά σου με χλιαρό νερό για ν’ αποφύγεις το ξεθώριασμα του χρώματος.

Ενυδάτωσε τα μαλλιά σου

Τα προϊόντα βαθιάς περιποίησης, μπορούν να βοηθήσουν τα μαλλιά σου να καταπολεμήσουν τη ζημιά που προκαλείται από τη βαφή, θρέφοντας και ενυδατώνοντάς τα. Η εξατομικευμένη τελετουργία περιποίησης μαλλιών Fusio-Dose της Kérastase βοηθά στην επανόρθωση μαλλιών, προσφέροντας την ενυδάτωση, τη θρέψη και τη λάμψη που χρειάζονται.

Ο κομμωτής σου, θα κάνει μια πλήρη επαγγελματική διάγνωση των μαλλιών σου, ώστε να εντοπίσει την κύρια ανάγκη τους. Στη συνέχεια, θα συζητήσει τους στόχους για τα μαλλιά σου. Εκείνος, θα σου προτείνει τον ιδανικό συνδυασμό θεραπειών Fusio-Dose με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες των μαλλιών σου (30 διαφορετικοί συνδυασμοί), θα εφαρμόσει την προσωποποιημένη υπηρεσία εξατομικευμένης περιποίησης και τα μαλλιά σου θα μεταμορφωθούν σε 5λεπτά! Με το Fusio-Dose της Kérastase θα καλύψεις τη βασική και τη δευτερεύουσα ανάγκη των μαλλιών σου, μόνο σε μία εξατομικευμένη σύνθεση που διαρκεί.

Χρησιμοποίησε προϊόντα μαλλιών κατάλληλα για βαμμένα μαλλιά

Κάθε χρώμα είναι διαφορετικό και εσύ που πραγματοποιείς συχνά υπηρεσίες βαφής και ξανοίγματος, χρειάζεσαι μια προσωποποιημένη εντατική περιποίηση με προϊόντα κατάλληλα για βαμμένα μαλλιά. Η σειρά Chroma Absolu της Kérastase είναι η όξινη περιποίηση επανόρθωσης για όλους τους τύπους βαμμένων μαλλιών. Η σειρά αυτή, σου δίνει τη δυνατότητα να βρείς τη ρουτίνα περιποίησης που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

Οι καλύτερες σειρές περιποίησης βαμμένων μαλλιών

Το βαμμένα ξανθά μαλλιά σου είναι εντυπωσιακά και άκρως σαγηνευτικά. Όμως το ντεκαπάζ τ’ αφήνει απροστάτευτα και ευάλωτα. H Blond Absolu της Kérastase είναι η ιδανική σειρά που προσφέρει επαγγελματική περιποίηση στα ξανθά μαλλιά έπειτα από την υπηρεσία ξανοίγματος. Η Blond Absolu ενυδατώνει την ευαισθητοποιημένη τρίχα, προστατεύει ενάντια στην οξείδωση, εξουδετερώνει τους πορτοκαλί και κίτρινους τόνους και φωτίζει το χρώμα στα ξανθά μαλλιά. Ανακάλυψε το κατάλληλο πρόγραμμα περιποίησης για τον δικό σας τύπο ξανθού μαλλιού.

βαμμενα μαλλια

Μείωσε τη χρήση των εργαλείων styling

Το πιστολάκια και τα ισιωτικά είναι απαραίτητα εργαλεία styling, αλλά κάνουν τα μαλλιά εύθραυστα με αποτέλεσμα να σπάνε. Τα προϊόντα μαλλιών όπως ο θερμοπροστατευτικός ορός, μπορούν να τα προφυλάξουν από την υπερβολική θερμότητα και τις υψηλές θερμοκρασίες.

Να τρως υγιεινά και να πίνεις άφθονο νερό

Εάν θέλεις τα μαλλιά σου να είναι λαμπερά με υγιή όψη, πρέπει ν’ ακολουθείς μια υγιεινή διατροφή και να πίνεις άφθονο νερό. Συμπερίλαβε στη διατροφή σου τροφές με σίδηρο που είναι πλούσιες σε πρωτεΐνη, η οποία βοηθά στην ανάπτυξη της κερατίνης και στην ενδυνάμωση των μαλλιών.

Απόφυγε τον ήλιο

Η έκθεση στον ήλιο και οι ακτίνες UV είναι επιβλαβείς για τα βαμμένα σου μαλλιά γιατί ξεθωριάζουν το χρώμα. Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, πρέπει να παίρνεις προφυλάξεις όπως να φοράς καπέλο και γυαλιά στον ήλιο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ