Follow us

3 + 1 περιζήτητα pillow mists για απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση πριν τον ύπνο

Τα pillow mists είναι τα most-wanted beauty items τώρα.

Rosie Huntington Whiteley Instagram

Αν ακούς για πρώτη φορά τις λέξεις "pillow mists" να σε ενημερώσουμε ότι αναφερόμαστε στα πιο περιζήτητα προϊόντα ομορφιάς που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά - και στα social media.

Πρόκειται για sprays ή mists, που βασικά είναι ό, τι λέει η ονομασία τους: Sprays βασισμένα σε νερό, εμπλουτισμένα με διάφορα αιθέρια έλαια που χρησιμεύουν για να ψεκάζεις το μαξιλάρι και τα σεντόνια σου λίγο πριν κοιμηθείς.

Οι 5 καλύτερες κρέμες σώματος με άρωμα σαπουνιού και καθαριότητας

Στην ουσία, τα συγκεκριμένα sprays χρησιμοποιούν τα αρώματα των ελαίων για να προκαλέσουν την παραγωγή της μελατονίνης στο σώμα, μια ουσία που χαλαρώνει τις αισθήσεις και προάγει έναν πιο ήσυχο και εύκολο ύπνο. Δεν είναι τυχαίο που ορισμένες μυρωδιές, όπως αυτή της λεβάντας, θεωρούνται πολύ χαλαρωτικές.

Γιατί είναι χρήσιμα;

Κάτι οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, κάτι τα άγχη που ταλανίζουν συχνά τους περισσότερους από εμάς, πλέον η χαλάρωση στο σπίτι αλλά και ο ήρεμος, ανενόχλητος ύπνος θεωρούνται μεγάλη πολυτέλεια από πολλούς. Εδώ έρχονται τα συγκεκριμένα mists τα οποία, με τις ιδιότητες της αρωματοθεραπείας που παρέχουν, σε βοηθούν να αποβάλεις το άγχος και την ένταση και να κοιμηθείς όσο το δυνατόν πιο ήρεμα.

Beauty Sleep

Πιθανόν να έχεις ακούσει τον όρο "Beauty Sleep", που έχει γίνει μόδα τελευταία και στον χώρο της ομορφιάς. Ο εν λόγω όρος δεν αναφέρεται τυχαία στον ύπνο, μιας και αυτός είναι εξαιρετικά ωφέλιμος όχι μόνο για την υγεία μας αλλά και για μια ξεκούραστη και φρέσκια επιδερμίδα. Γιατί beauty sleep; Γιατί ένας πολύωρος και ανενόχλητος ύπνος δρα πολλές φορές τόσο ευεργετικά που μπορεί να αντικαταστήσει και την ακριβότερη κρέμα.

Παρ' όλα αυτά, η αϋπνία είναι μια σοβαρή κατάσταση που ταλαιπωρεί πολύ κόσμο, ανεξαρτήτως ηλικίας. Για όποιον λόγο κι αν δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, το αποτέλεσμα είναι δυστυχώς το ίδιο: Ξυπνάς ταλαιπωρημένη, με μαύρους κύκλους και πρήξιμο στα μάτια, αλλά και με μια όψη στο πρόσωπο που μόνο λαμπερή και νεανική δεν είναι.

8 απλοί τρόποι για να ενυδατώνεις το πρόσωπό σου εύκολα μέσα στη μέρα

Αν δεν τίθεται θέμα για κάποιο οργανικό πρόβλημα (και για το οποίο σε προτρέπουμε να συμβουλευτείς τον γιατρό που εμπιστεύεσαι), η καθημερινή χρήση των pillow mists ίσως σε καταπλήξει.

Beauty editor's tip: Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κι ένα face mist με την αγαπημένη σου μυρωδιά, η σύνθεση του οποίου μιμείται πολύ αυτή των pillow mists. Απόφυγε να ψεκάσεις κάποιο άρωμα, καθώς περιέχουν οινόπνευμα και η πιο βαριά φόρμουλά τους ίσως σε βαρύνει ή κάνει ακόμα χειρότερες τις αϋπνίες σου.

Καλώς ή κακώς, ο 8ωρος ύπνος είναι αυτός που χαρίζει θεαματικά αποτελέσματα στο πρόσωπο (αλλά και στα μάτια, τα μαλλιά, το σώμα, τη διάθεση). Βάλε στην καθημερινότητά σου τα pillow mists και θα μας θυμηθείς.

5 body mists με άρωμα σαπουνιού για υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας από το πρωί έως το βράδυ

Δες 3+1 προϊόντα που θα σε βοηθήσουν εγγυημένα να χαλαρώσεις πριν τον ύπνο:

Cocon De Serenite Relaxing Pillow Mist, L'occitane

Cocon De Serenite Relaxing Pillow Mist, L'occitane

Με 100% φυσικό άρωμα, το Relaxing Pillow Mist είναι ένα αποτελεσματικό σπρέι αιθέριων ελαίων, ικανό να δημιουργεί μια χαλαρωτική αίσθηση, ευνοώντας έναν ξεκούραστο ύπνο όλη νύχτα.
Η σύνθεσή του περιλαμβάνει νότες από αιθέριο έλαιο Petit Grain, λεβάντα, γεράνι, περγαμόντο, πορτοκάλι και τριαντάφυλλο.

Love Sleep Pillow Spray, thisworks (sephora.gr)

Love Sleep Pillow Spray, thisworks (sephora.gr)

Pillow mist με αισθησιακή μυρωδιά από ylang-ylang, πατσουλί και λιβάνι, που συντελεί σε έναν ήρεμο ύπνο.

Χαλαρωτικό Body Μist Relaxing Lavender, KORRES

Χαλαρωτικό Body Μist Relaxing Lavender, KORRES

Χαλαρωτικό mist με άρωμα λεβάντας, ειδικά σχεδιασμένο με την τεχνολογία Aromadream και εμπλουτισμένο με ελληνικό εκχύλισμα Λεβάντας. Δημιουργεί χαλαρωτική ατμόσφαιρα και ευνοεί το αίσθημα ηρεμίας και ξεκούρασης μετά από την έντονη καθημερινότητα

Fairy Dust Πούδρα σώματος, Lush

Fairy Dust Πούδρα σώματος, Lush

Όπως ακριβώς και τα mists, έτσι και αυτή η πούδρα σώματος χρησιμεύει και ως χαλαρωτικό πριν τον ύπνο, αφού μπορείς να την πασπαλίσεις στο μαξιλάρι και στα σεντόνια σου. Αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα τσιχλόφουσκας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ