Follow us

Big Hair | Η Βάσια Κωσταρά έκανε το πιο εντυπωσιακό χτένισμα που έχουμε δει όλη τη χρονιά

Μάθε πώς μπορείς να το αντιγράψεις στο σπίτι.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Αν η Βάσια Κωσταρά μέχρι χθες είχε ένα από τα ωραιότερα hair looks στην ελληνική showbiz, μέσα στο Σαββατοκύριακο κατάφερε να κερδίζει τον τίτλο του πιο αξιοζήλευτου. Ο λόγος ήταν φυσικά το ultra voluminous χτένισμά της δια χειρός του Βασίλη Μπουλούμπαση.

Η Βάσια Κωσταρά υιοθέτησε την πιο hot right now τάση στα νύχια

Η σχεδιάστρια ανέβασε μία σειρά από stories από τα backstage της νέας της φωτογράφισης, αποκαλύπτοντας το εντυπωσιακό χτένισμά της. Αντί για τα signature boho waves της, αυτή τη φορά αποφάσισε να χτενίσει τα μαλλιά της σε ένα '90s blowout με εντυπωσιακό όγκο, που αναδείκνυε τέλεια το φιλάρισμα στα μαλλιά της και τα curtain bangs της.

Βάσια Κωσταρά | Το άρωμα καθαριότητας που φορά εδώ και 20 χρόνια

Για να αντιγράψεις το hair look της, και να χαρίσεις στα μαλλιά σου πλούσιο όγκο, ξεκίνησε εφαρμόζοντας μια γενναιόδωρη ποσότητα αφού στις ρίζες. Στη συνέχεια στέγνωσε τα μαλλιά σου ανάποδα και έπειτα ξεκίνησε να τα χτενίζεις σε χαλαρούς κυματισμούς με φορά προς τα έξω χρησιμοποιώντας το σεσουάρ και μια μεγάλη, φαρδιά βούρτσα. Τύλιξε κάθε μπούκλα με ένα roller όσο είναι ακόμα ζεστή, έτσι ώστε να διατηρήσει καλύτερα το σχήμα και το bounce της. Χτένισε απαλά τις μπούκλες για να αποκτήσουν αέρινο όγκο και ολοκλήρωσε το χτένισμά σου, ακριβώς όπως ο Βασίλης Μπουλούμπασης, με μια γενναιόδωρη ποσότητα hair spray.

Η Βάσια Κωσταρά φόρεσε το κραγιόν που θα γίνει ανάρπαστο τους επόμενους μήνες

Δες το hair look της:

Big Hair | Η Βάσια Κωσταρά έκανε το πιο εντυπωσιακό χτένισμα που έχουμε δει όλη τη χρονιά
Βάσια Κωσταρά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ