Follow us

Το μυστικό των Γαλλίδων για ένα πραγματικά λαμπερό χαμόγελο

Η οδοντόκρεμα που χρησιμοποιούν τώρα όλες οι Παριζιάνες.

Beauty Γαλλίδες Splash News/Ideal Image

Εκτός από το απαράμιλλο στιλ τους, τα επιμελώς ατημέλητα μαλλιά τους και το φυσικό, αλλά κομψό makeup look τους, οι Γαλλίδες ξεχωρίζουν πάντα και για το λαμπερό χαμόγελό τους.

Το μυστικό τους δεν είναι άλλο από τις οδοντόκρεμες του παριζιάνικου brand Ohlalá, οι οποίες μόλις ήρθαν και στην Ελλάδα. Η απαλή και ευχάριστα κρεμώδης υφή τους, και η αναζωογονητική αίσθηση καθαριότητας που προφέρουν θα σε κερδίσουν από την πρώτη χρήση. Την ίδια στιγμή, η αποκλειστική φόρμουλα της Ohlalá, με μια απαλή βάση από 96% φυσικά συστατικά και την ιδανική αναλογία σε φθόριο και ξυλιτόλη, εγγυάται καθαρισμό υψηλής ποιότητας που θα σου χαρίσει το πιο λαμπερό και υγιές χαμόγελο που είχες ποτέ, ενισχύοντας το σμάλτο των δοντιών, προστατεύοντάς τα από την τερηδόνα και φροντίζοντας τα ούλα.

Το μυστικό των Γαλλίδων για ένα πραγματικά λαμπερό χαμόγελο

Αν κάτι θα σε συναρπάσει, όμως, είναι οι 7 πρωτότυπες γεύσεις της- Γλυκιά Μέντα, Μέντα Λευκαντική, Μέντα Κανέλλα, Μέντα Πορτοκάλι, Μέντα Βιολέτα, Μέντα Σμέουρο και Μέντα Φιστίκι- που θα σε κάνουν να ανυπομονείς για το πλύσιμο των δοντιών σου -trust us!

info
Βρες τις οδοντόκρεμες Ohlalá σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα καλλυντικών.
ohlalamint.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ