Follow us

Οι 5 καλύτερες αντιρυτιδικές κρέμες που χρησιμοποιούν εντατικά οι Γαλλίδες μετά τα 40

Αυτές οι κρέμες αντιγήρανσης δεν λείπουν ποτέ από το μπάνιο τους.

Marion Cotillard Splash News / Ideal Image

3 είναι τα βασικά βήματα για ένα νεανικό πρόσωπο, με όσο το δυνατόν λιγότερες ρυτίδες και λεπτές γραμμές: η σωστή διατροφή, το αντηλιακό και μια καλη αντιρυτιδική κρέμα. Οι Γαλλίδες φαίνεται να το γνωρίζουν καλά αυτό, μιας και διακρίνονται παγκοσμίως για την αψεγάδιαστη, λαμπερή επιδερμίδα τους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι όλες μας ανατρέχουμε στα δικά τους beauty tips - όποτε τα μοιράζονται - ενώ κρατάμε σημείωσεις από οποιοδήποτε beauty tutorial ανεβάσουν στα social media.

Sleeping beauty | 5 tips ομορφιάς για να ξυπνάς κάθε πρωί πιο όμορφη και φρέσκια από ποτέ

Αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να φροντίζουν σωστά την επιδερμίδα τους, επιλέγοντας τις κατάλληλες ενυδατικές και αντιρυτιδικές κρέμες, - και φυσικά, δεν ξεχνούν ποτέ το αντηλιακό. Εξάλλου, η κοσμητολογία έχει τις ρίζες της (και) στη Γαλλία, με τις διασημότερες και πιο ποιοτικές εταιρείες ομορφιάς να έχουν την έδρα τους στο Παρίσι. Επομένως, η Γαλλία έχει μια παράδοση αιώνων στο μακιγιάζ, στην περιποίηση της επιδερμίδας, στην αντιγήρανση και σε ό, τι έχει να κάνει με beauty.

Χριστίνα Μπόμπα | Δοκίμασε το μικρό μυστικό των Γαλλίδων για τέλεια μαλλιά

Δεν είναι να απορείς λοιπόν που έχουν πρώτες πρόσβαση σε ό, τι πιο νέο, καινοτόμο και ποιοτικό κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια αγορά. Εμείς κάναμε την αναζήτησή μας και ανακαλύψαμε τις 5 αντιρυτιδικές κρέμες που θα βρεις απαραιτήτως στο νεσεσέρ τους, ό, τι κι αν γίνει.

Glazed hair | Μετά τα "glazed nails", τα trends φέτος θέλουν σούπερ λαμπερά, στιλπνά μαλλιά

Like A Model | Αυτό είναι το μυστικό όλων των μοντέλων για τέλειο δέρμα

Οι κρέμες (ημέρας και νύχτας) στις οποίες "ορκίζονται" είναι οι εξής:

Gétô Suprême The Cream, Cinq Mondes

Gétô Suprême The Cream, Cinq Mondes

Πατενταρισμένη κρέμα γενικής αντιγήρανσης, περιποίησης ημέρας και νύκτας με βάση το εκχύλισμα Gétô, βιολογικό φυτό που αποτελεί το μυστικό νεότητας του αιωνόβιου πληθυσμού του νησιού Okinawa της Ιαπωνίας και εξαιρετική πηγή ανανέωσης κυττάρων. Σε μόλις 7 μέρες αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα  κατά 53%.

Συσφιγκτική Κρέμα Ημέρας Lift Integral, Lierac

Συσφιγκτική Κρέμα Ημέρας Lift Integral, Lierac

Η Κρέμα Ημέρας Lift Integral ενισχύει τη δομή του δέρματος δρώντας στα κύρια στοιχεία του (κολλαγόνο, ελαστίνη, υαλουρονικό οξύ), αλλά και στις γλυκοπρωτεΐνες που τα συνδέουν. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη δομή της, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα lifting.

Merveillance ExpertCrème Nuit Régénérante Rides Installées, Nuxe

Merveillance ExpertCrème Nuit Régénérante Rides Installées, Nuxe

Αντιρυτιδική κρέμα νύχτας για ορατές ρυτίδες. Σταδιακά οι μόνιμες ρυτίδες "γεμίζουν" και η επιδερμίδα φαίνεται πιο σφριγηλή. Χαρίζει ξεκούραστη όψη και ανανεωμένη επιδερμίδα ενώ το εκχύλισμα από καφέ φύκια αναγεννά την επιδερμίδα.

Resveratrol-Lift Firming Night Cream, Caudalie

Resveratrol-Lift Firming Night Cream, Caudalie

Χάρη στον πατενταρισμένο συνδυασμό Ρεσβερατρόλης, υαλουρονικού οξέος και ενισχυμένου κoλλαγόνου vegan, η αντιρυτιδική Firming Night Cream προσφέρει άνεση και αναζωογονεί την επιδερμίδα για ένα ξύπνημα ομορφιάς: οι γραμμές του προσώπου γίνονται λείες και ξεκούραστες, η επιδερμίδα σφριγηλή, γεμάτη λάμψη.

Predermine densifying anti-wrinkle cream, Darphin

Predermine densifying anti-wrinkle cream, Darphin

Μια κρέμα πλούσιας υφής με ενυδατικές φόρμουλες υψηλής απόδοσης που συμβάλουν στην επαναφορα της νεανικής σφριγηλότητα και πυκνότητας της επιδερμίδας και τη διόρθωση της εμφάνισης των έντονων ρυτίδων.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ