Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου έβαψε τα νύχια της στο χρώμα που έχει γίνει ανάρπαστο σε όλα τα nail salons παγκοσμίως

Το hot-right-now χρώμα που δείχνει πάντα κομψό.

Τόνια Σωτηροπούλου Instagram

Η Τόνια Σωτηροπούλου απέδειξε για μία ακόμα φορά το πόσο καλά ενημερωμένη είναι σε ό,τι έχει να κάνει με τις τάσεις της ομορφιάς, υιοθετώντας το μανικιούρ, που θεωρείται η πλέον κορυφαία τάση αυτήν την στιγμή.

Big Hair | Η Βάσια Κωσταρά έκανε το πιο εντυπωσιακό χτένισμα που έχουμε δει όλη τη χρονιά

Η ηθοποιός ανέβασε μια νέα selfie στα stories της στο Instagram, στην οποία έδειχνε το φυσικό μακιγιάζ, που όπως έγραψε, δημιούργησε μόνη της, αλλά και το νέο της μανικιούρ. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, έβαψε τα οβάλ νύχια της στο πιο hot-right-now χρώμα, το πολύ βαθύ μπορντό.

Όπως αποκάλυψε η celebrity manicurist Zola Ganzorigt, το πελατολόγιο της οποίας συμπεριλαμβάνει μεγάλα ονόματα του Hollywood, όπως εκείνο της Hailey Bieber, το μπορντό είναι το πιο δημοφιλές χρώμα νυχιών στα nail salons αυτήν την στιγμή.

Η Jennifer Lopez με το χρώμα στα νύχια που δείχνει πάντα "ακριβό"

Αν και πρόκειται για ένα basic χρώμα για το χειμώνα, δεν μας κάνει καμία εντύπωση που εξακολουθεί να αποτελεί Νο.1 στις προτιμήσεις των γυναικών. Δείχνει πάντα εξαιρετικά κομψό, ταιριάζει τόσο σε κοντά, όσο και σε πιο μακριά νύχια, ενώ κολακεύει όλους τους τόνους επιδερμίδας. Γίνεται να μην το αγαπάς;

Δες το nail look της:

Η Τόνια Σωτηροπούλου έβαψε τα νύχια της στο χρώμα που έχει γίνει ανάρπαστο σε όλα τα nail salons παγκοσμίως

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ