Follow us

Τα πολυτελή αρώματα που αξίζει να αποκτήσεις φέτος στις γιορτές

Οι αρωματικές προτάσεις της Avon θα σε κάνουν να νιώσεις απόλυτα σαγηνευτική και εντυπωσιακή.

woman applying perfume on her wrist

Το άρωµα ανήκει σε εκείνη την κατηγορία καλλυντικών που όχι μόνο έχει την ικανότητα να ανεβάσει τη διάθεσή μας και να μας ταξιδέψει νοερά, αλλά και να μας κάνει να αισθανθούμε απόλυτα ελκυστικές. Είναι γεγονός εξάλλου ότι από τις πέντε αισθήσεις µας η όσφρηση είναι η πιο στενά συνδεδεμένη µε τις αναµνήσεις, γι’ αυτό και µπορεί να επηρεάσει τη διάθεση και τα αισθήµατά µας. Αυτός είναι και ο λόγος που τα αρώματα γενικά κατέχουν μια τόσο περίοπτη θέση στην καρδιά μας: δεν κρίνουµε ένα άρωµα από το πώς µυρίζει, αλλά από το πώς µας κάνει να αισθανόµαστε.

The story behind the perfume

Η Avon, ένα brand που θεωρείται πρώτο στις πωλήσεις σε αρώματα παγκοσμίως και έχει στον πυρήνα της τη δημιουργία τους, ξεκίνησε το 1886 ως The California Perfume Company και η πρώτη της αρωµατική δηµιουργία ήταν η συλλογή Little Dot, που περιλάµβανε πέντε αρώµατα, το καθένα µε µία µόνο αρωµατική νότα. Έκτοτε και για 135 χρόνια ηγείται στη δηµιουργία καινοτόµων αρωµάτων, τα οποία απευθύνονται σε όλες τις γυναίκες, ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της εποχής και διαθέτουν συστατικά υψηλής ποιότητας, ενώ φέρουν την υπογραφή των µεγαλύτερων οίκων αρωματοποιίας που εμπιστεύονται όλα τα επιφανή brands αρωμάτων. Χρησιµοποιώντας όλη την τεχνογνωσία και την εµπειρία της, η Avon δεν σταµατά να προσφέρει καινούρια, διαφορετικά αρώµατα για κάθε περίσταση και κάθε ανάγκη, ενώ θεωρούνται και "best value for money", αφού οι τιμές τους είναι απόλυτα προσιτές, για όλα τα βαλάντια. Αυτή είναι άλλωστε και η κεντρική ιδέα του brand: πιστεύει στη "δημοκρατία της ομορφιάς", με την έννοια ότι όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν πρόσβαση στα πιο προηγμένα καλλυντικά και ποιοτικά συστατικά, ανεξαρτήτως budget.

Τα πολυτελή αρώματα που αξίζει να αποκτήσεις φέτος στις γιορτές

Οι αρωματικές δημιουργίες της Avon

Ανάλογα µε τη διάθεσή σου, επίλεξε ανάµεσα σε τρεις διαφορετικές αρωµατικές προτάσεις:

Far Away Beyond

Σε αυτό το άρωµα η Avon επαναπροσδιορίζει τη βανίλια δίνοντάς της έναν πιο σύγχρονο χαρακτήρα και συνδυάζοντάς τη µε αχλάδι, άνθη γιασεµιού και σανταλόξυλο. Το εκχύλισµα βανίλιας που χρησιµοποιείται στο Far Away Beyond δηµιουργήθηκε από 100% επαναξιοποιήσιµους λοβούς βανίλιας, που αποτελούν προϊόν βιώσιµων πρακτικών και συνεργασίας µε τις τοπικές κοινότητες της Μαδαγασκάρης.

avon

Attraction for Her

Χάρη στη µοναδική ανατρεπτική του σύνθεση, το Attraction for Her αναδεικνύει τον αισθησιασµό που κρύβεις µέσα σου. Το πολυτελές του µπουκάλι περιέχει έναν συνδυασµό φρέσκων εσπεριδοειδών, µεθυστικών λουλουδιών και ζεστών πλούσιων ξύλων.

TTA Today

Εµπλουτισµένο µε ένα κοµψό µπουκέτο λουλουδιών, το Eau de Parfum TTA Today αποτελεί τη ροµαντική πλευρά της αρωµατικής οικογένειας της Avon. Με κεντρικό συστατικό το λευκό άνθος νερολί, φοριέται εύκολα κάθε µέρα και έχει µεγάλη διάρκεια.

avon

Αναζήτησε τα αρώµατα Avon καθώς και τα εορταστικά σετ, που συνδυάζουν Eau de Parfum και προϊόντα περιποίησης σώµατος, µέσω των µελών της Avon καθώς και στο avoncosmetics.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ