Follow us

Δανάη Μπάρκα | Το φρέσκο (και super easy) μακιγιάζ του 10λεπτου που κάνει μόνη της πριν βγει on air

Το πολύ χρήσιμο (και γρήγορο) tutorial μακιγιάζ που πρέπει να δεις.

Δανάη Μπάρκα Instagram

Η Δανάη Μπάρκα είναι μια παρουσιάστρια που έχει καταφέρει να αγαπηθεί ιδιαιτέρως από το κοινό όχι μόνο για την πρόσχαρη προσωπικότητα και το μπρίο της, αλλά και για τη φρεσκάδα και την ομορφιά της που σού φτιάχνουν τη διάθεση κάθε πρωί.

Το πόσο cool είναι το αποδεικνύει κάθε στιγμή, σε κάθε της κουβέντα, ενώ δεν θα ξεχάσουμε το γεγονός ότι πήρε την πρωτοβουλία να ξεβαφτεί on camera πριν λίγο καιρό και να εμφανιστεί χωρίς ίχνος μακιγιάζ στον αέρα της εκπομπής της, σε μια προσπάθεια να καταρρίψει τα στερεότυπα περί τέλειας ομορφιάς και αψεγάδιαστης εμφάνισης.

Hair in the rain | To "έξυπνο" χτένισμα που θα προστατεύσει τα μαλλιά σου από τη βροχή και την υγρασία

Αυτή τη φορά επέστρεψε δριμύτερη δείχνοντας στα stories της πώς βάφεται μέσα σε 10' για να βγει στην εκπομπή. Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια έκανε ένα μίνι tutorial όπου έδειξε βήμα-βήμα (και σε fast-forward) όλα τα προϊόντα μακιγιάζ καθώς και τα απραίτητα steps για να δημιουργήσει ένα εύκολο, φρέσκο και πάνω απ' όλα γρήγορο μακιγιάζ που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της και την κάνει να λάμπει. Και το καλύτερο; Μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις κι εσύ μέσα σε 10'.

Δανάη Μπάρκα | Το φρέσκο (και super easy) μακιγιάζ του 10λεπτου που κάνει μόνη της πριν βγει on air

Συνοπτικά, η παρουσιάστρια ξεκινά με τη βάση και το contouring για φωτοσκιάσεις, συνεχίζει με απαλή ροζ σκιά στα βλέφαρα (πιο σκούρα στο εξωτερικό για να δώσει βάθος), eyeliner και μάσκαρα και ολοκληρώνει με ροζ περίγραμμα στα χείλη (το οποίο τοποθετεί και στο εσωτερικό τους) και ροζ ματ κραγιόν για μεγαλύτερη διάρκεια.

Πάρε ιδέες από το tutorial της Δανάης Μπάρκα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ