Follow us

Hair in the rain | To "έξυπνο" χτένισμα που θα προστατεύσει τα μαλλιά σου από τη βροχή και την υγρασία

Το go-to χτένισμα που κάνουν οι πιο κομψές γυναίκες προστατεύει και από το φριζάρισμα.

Kate Middleton Splash News / Ideal Image

Οι (πολύ) βροχερές μέρες και η έντονη υγρασία ένα πράγμα σημαίνουν για τα μαλλιά μας: έντονο φριζάρισμα. Το οποίο με τη σειρά του έχει ως αποτέλεσμα να χαλάνε τα χτενίσματά μας αλλά και να προκαλείται μια ακαθόριστη θαμπάδα στην τρίχα που μόνο λαμπερή και λεία όψη δεν χαρίζει στα μαλλιά.

Αν κι εσύ βρίσκεις τον εαυτό σου να ταλαιπωρείται κάθε φορά που βρέχει, μην ξέροντας πώς να τιθασεύσεις τα μαλλιά σου, ιδίως αν είναι πολύ μακριά και σγουρά, σού έχουμε τη λύση.

Τις πολύ βροχερές μέρες θα ήταν πιο σοφό να μαζεύεις όλα τα μαλλιά σου σε έναν κότσο, χαμηλό ή ψηλό ανάλογα και το βάρος τους (ή τις προτιμήσεις σου). Κι αυτό γιατί όταν τα μαλλιά μαζεύονται (ψηλά ή χαμηλά στον αυχένα) δεν μπερδεύονται μεταξύ τους από τον αέρα ούτε βρέχονται τα μήκη και οι άκρες. Παράλληλα, το φριζάρισμα αποτρέπεται ακριβώς επειδή είναι ήδη χτενισμένα και μαζεμένα, ενώ αν έχεις εφαρμόσει λακ ή άλλο προϊόν styling, δείχνουν ακόμα πιο τιθασευμένα.

Note: Μην προτιμήσεις αλογοουρά ή πλεξούδες καθώς, ναι μεν θα είναι μαζεμένα, αλλά θα συνεχίσουν να είναι εκτεθειμένα στον αέρα, στη βροχή και στην υγρασία με ό, τι αυτά συνεπάγονται για την τρίχα. Επιπλέον, τα μήκη θα εξακολουθούν να βρέχονται, κάτι που δεν θες για κανέναν λόγο.

Xmas glam | Η Βίκυ Καγιά με το sexy χτένισμα που θα δοκιμάσουμε σίγουρα στις γιορτές

Οι fashionistas και οι πιο κομψές γυναίκες ξέρουν πώς να κάνουν ακόμα και τον πιο απλό κότσο να δείχνει super stylish και κομψός. Οι παρακάτω ιδέες που συγκεντρώσαμε θα σε πείσουν για το πόσο ευέλικτος (και καθόλου βαρετός) μπορεί να είναι ένας κότσος.

Οι 5 καλύτερες αντιρυτιδικές κρέμες που χρησιμοποιούν εντατικά οι Γαλλίδες μετά τα 40

Δες πώς μπορείς να κάνεις αυτό το χτένισμα πιο ενδιαφέρον:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ